Egészség

Tényleg lehet fogyni csak hasról vagy fenékről? Itt igazság a helyi zsírégetésről

Sokan abban a hitben sportolnak, fogyókúráznak, hogy a mozgásnak, helyes táplálkozásnak köszönhetően lefogyhatnak egy bizonyos területről. A hasukról, a karjukról, a fenekükről. De vajon létezik-e lokális fogyás? Szakértőnk, Fodor Imre fitness edző, testépítő napi tanácsában ma megválaszolja a kérdést.

Van lokális fogyás?

Válasz: NINCS! A fogyás a teljes testedet befolyásolja, körülbelül egyenlő mértékben. Azokon a helyeken, ahol nagyobb mennyiségű zsírkészlet van (fenék, has, csípő, combok), arányosan nagyobb mennyiségű zsírszövetet adhatsz le, ahogyan előrehaladsz a diétában.

A cikk folytatódik a második oldalon!

Fotó: venus12weekbody.com

Oldalak

Egészség
Fashion&Beauty
Képzeld el, ahogy a nyári napfény megcsillan a fémes körmeiden, miközben egy frissítő italt kortyolsz a tetőtéri bárpultnál. Vagy ahogy valamelyik tengerparton élvezed a pihenést, és mikor...
Lifestyle
Számos ember szkeptikus a brokkoli iránt, holott ha megfelelő módon van elkészítve, valójában rendkívül ízletes lehet – de vajon hogyan hat a szervezetünkre, ha rendszeresen fogyasztjuk ezt a...
Sztárok
Nehéz megmondani, hogy ki Magyarország legdögösebb nője, vagy éppen férfija. A felsorolásban feltűnt Ördög Nóra, és persze Szoboszlai Dominik neve is.