Hortobágyi húsos palacsinta recept - A magyar ízek szerelmeseinek

A hortobágyi húsos palacsinta nem csak laktató és finom, de igazán különleges is. Elkészítése pedig nem is olyan bonyolult, máris megmutatjuk!

Hozzávalók

  • palacsinta
  • 2 csirkecomb
  • 5 fej vöröshagyma
  • 3 dl alaplé
  • 1 fej fokhagyma
  • fűszerpaprika
  • só, bors

Elkészítés

A vöröshagymát tisztítsuk meg, vágjuk apróra és olajon pirítsuk meg. Adjuk hozzá az összezúzott fokhagymát, a sót és a borsot. Vegyünk elő egy másik serpenyőt, ebben pirítsuk meg a besózott csirkecombokat, majd adjuk a pirított hagymához. Öntsük rá az alaplevet, szórjuk meg fűszerpaprikával. Ha megpuhult a hús, szedjük le a csontról és aprítsuk fel. A szaftját pürésítsük, majd adjuk a húshoz, így tegyük ra a korábban elkészített palacsintákba és tekerjük fel.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot a cikkre vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: unrefinedkitchen.com

Oldalak

Sztárok
Jákob Zoltán milliárdjai természetesen már a Nagy Ő forgatása előtt is megvoltak. A celebvilágba akkor lépett be, amikor csatlakozott a TV2 műsorához.
Utazás
Völgyesi Gabi hátrahagyta Magyarországot, hogy belekóstoljon kicsit az amerikai kultúrába. Most elmondta itthon, hogy miket tapasztalt.
Sztárok
Ahogyan az várható volt, az Egyesült Királyságba látogató Harry nem találkozik a brit királyi család egyik tagjával sem, arra azonban senki sem volt felkészülve, III. Károly időközben milyen döntésre...