Ételek a zsír ellen - 2. rész

Az egészséges és felesleges zsír nélküli táplálkozásban nagyon fontos minden apró részlet. Itt újabb 5 étel közül lehet szemezgetni, amelyek ebben segítségünkre lehetnek. Nézzük a második ötöst!

1. Zöld saláta

A legtöbb ember beleesik abba a hibába, hogy túleszi magát. Ez egy hétköznapi folyamat, amit talán nem is olyan nehéz kikerülni. Mielőtt megtudnánk hogyan, előtte szögezzünk le egy tényt. Így hasznosabb lesz az ötlet!

Az szervezet az étkezés elkezdésétől számított 20. perc után kezdi közölni a telítettség érzését az aggyal. Ez azért fontos, mert ha a főétkezésünk előtt egy kis salátát (szigorúan pirított kenyérkocka, sajt és bármilyen zsíros öntet nélkül!) beviszünk a testünkbe, akkor nem lesz annyi helye a „nehéz ételnek”, ami utána következik. Így nem történhet meg a túlevés. És mi is elérjük a célunkat a zsír ellen folytatott munkában!

2. Marhahús

Egyél zsírt a zsír ellen. Persze jól meg kell választani annak módját!

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A vörös húsban található egy bizonyos „CLA” (konjugált linolsav) elnevezésű zsírsav, amelynek szervezetben végzett zsírvesztést segítő munkája, klinikailag igazolt. Ez így nagyszerű hír mindenki számára, hiszen fogyaszthat ízletes marhahúst, miközben éppen a zsír ellen küzd. Két dologra érdemes figyelni a hentesnél: darált marhahúst vegyünk és csak a száraz részét vásároljuk! Elkészíteni grillen a legegészségesebb, hiszen a felesleges zsírok el tudnak távozni.

Képek: themeathouseblog.com, vsalad.com

Oldalak

Lifestyle
Remélhetőleg most nem kell akkora tömegre számítani a boltokban, mivel nem hosszú hétvége lesz, és az anyák napja miatt is még lesz időnk bevásárolni.
Sztárok
A tavaly hatalmas sikert aratott, telt házas arénakoncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el közönségét.
Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.