Kemény katonai kiképzést kapott a magyar sorozatsztár

Katonai kiképzésen vett részt Seprenyi László, a Barátok közt Bartha Krisztiánja. A fiatal színész egy Afganisztánból hazatért katonát játszik, és annak érdekében, hogy szerepét hitelesen tudja megformálni, egy napra ellátogatott a Magyar Honvédség szolnoki helikopterbázisára.

Fegyvert ragadt a fiatal színész

Seprenyi László számára komoly kihívást és megterhelést jelentett az egész napos tréning, de saját bevallása szerint mindenképpen megérte a fáradtságot, hiszen olyan dolgokba kaphatott betekintést, amit kitűnően tud majd használni színészi munkája során.

„A középiskola végéig magam is szerettem volna katona lenni, de aztán az élet más irányba vitt. A kiképzés során megismerkedhettem a fegyverhasználattal, részt vehettem egy drillezésen, vagyis akcióban és természetesen gyakorolhattam az akadálypályán. Bevallom, ez utóbbi teljesítése egyáltalán nem könnyű feladat, főleg nem többször egymás után. Az elején tartottam attól, hogy sikerül-e megfelelnem az elvárásoknak, és bár nem ezt csinálom nap, mint nap, amit lehet, kihoztam magamból. Rettenetesen elfáradtam a nap végére” – mondta mosolyogva a színész.

„Rengeteg hasznos információt kaptam a kiképzőktől. Minden tiszteletem a katonáké. Nem is gondoljuk, hogy mekkora koncentrációt, fegyelmet, kondíciót és milyen tudást igényel az ő munkájuk” – tette hozzá.

Laci kiképzését Dr. Ruszin Romulusz ezredes, az MH 25/88. Könnyű Vegyes Zászlóalj parancsnoka vezényelte, aki elégedett volt „alkalmi” katonája teljesítményével.

Az nem titok, hogy Laci a kiképzés során megszerzett tudását a sorozat jelenetiben is megcsillogtatja majd, amelyeket hamarosan a nézők is láthatnak.

További képek

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Oldalak

Lifestyle
A sötétzöld levelű növény az egészségre gyakorolt számos pompás hatásáról közismert.
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.