tartósító nélküli lekvár
Jól tudjuk, hogy a bolti lekvárok nagy része tartósítószert tartalmaz, pedig elkészíthetők volnának anélkül is. Íme a...
Ha vegyszermentes finomságot szeretnénk készíteni, nagy gondot kell fordítanunk az üvegek forró vízzel (vagy esetleg...
A nyár a lekvárkészítés időszaka. Majdnemhogy bármilyen gyümölcsből készíthetünk lekvárt, de mi most az eper-málna...
A cseresznye nem csak frissen a fáról mennyei, hanem lekvárként is. Nincs is annál jobb, mint amikor egy lekváros...
A szilvát fogyaszthatjuk nyersen, főzve, aszalva és lekvárként. Most utóbbihoz nyújtunk segítséget, pontosabban a...
A meggy az egyik legfinomabb nyári gyümölcs, épp ezért érdemes belőle a hideg téli napokra is félretenni. Ennek legjobb...
Mindenki szereti a lekvárt, leginkább a baracklekvárt. Néha azonban érdemes valami új ízt is kipróbálni, erre pedig...