Csillagjegyed elárulja, hol lenne a legboldogabb az életed

Mindegyik csodálatos hely.

Kos (Március 21.- Április 20.)

Nem szeretsz egy helyben maradni, az egyszer biztos. Merész vagy, spontán és energikus. Állandóan izgalmas kalandokkal kell lefoglalnod magad, hogy kitörj a megszokottból. Ausztrália rengeteg kihívást és lehetőséget nyújt egy magadfajta utazónak, ha pedig egy kis szórakozásra vágysz, bármikor szörfdeszkára pattanhatsz és a hullámok közt mutathatod meg rátermettségedet.

Bika (Április 21. - Május 21.)

A bika ambiciózus, de szereti függetlenségét is. Ezért Prága, Csehországban talán a tökéletes hely a számára. Az ottani megélhetési költségek viszonylag alacsonyak, a tömegközlekedés pedig gyors, mint a szél. Mindig rengeteg látnivalót rejt magában, de a megfelelő karrier építéséhez is kiváló lehet.

Ikrek (Május 22. - Június 21.)

Az ikrek jele azt jelenti, hogy soha nem tudhatod, mit fogsz kapni a jegy szülötteitől. Csacsogós, rohangászós, szórakoztató? Introvertált, komoly, átgondolt? Ki tudja? A változatosság a legfontosabb, ezért a napsütéses Las Vegas lesz a megfelelő város neked. A szórakozás, a szabadtéri kalandok és a gyönyörű panoráma élvezete között sosem fogsz unatkozni és mindig megtalálhatod azt, amire abban a pillanatban vágysz.

Kattints, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!