Novemberben is imádni fogod mind: íme az 5 legszebb hazai kastély, ahová muszáj ellátogatnod!

Tökéletes úti célok egy-két napos kiruccanásokhoz, ha nem tudod, mi legyen a program hétvégenként.

Fedezd fel mind!

Ha a következő hetekben, hónapokban te sem szeretnél külföldre utazni az ismét egyre fokozódó járványügyi helyzet miatt, ne búslakodj, hiszen hazánk is rengeteg látnivalót tartogat számodra. Cikkünkben most a legszebb magyarországi kastélyokat mutatjuk be, amelyek igazi építészeti remekművek, a legtöbb pedig csodás környezetben található, így ezek a helyszínek nemcsak az épületek rajongóit fogják elvarázsolni, de azokat is, akik imádnak a természetben barangolni, és felfedezni a kulturális látnivalók környékét is.

Festetics-kastély, Keszthely Ki ne hallott volna már erről a szemkápráztató épületről, amihez a lenyűgöző, 80.000 kötetes Helikon könyvtár is tartozik, ami Európa legnagyobb épen maradt főúri könyvtára? A kastély 500 éves pincerendszerében egyébként helyet kap a Balatoni Borok Háza is, ami borkóstolóval egybekötött tárlatvezetést kínál az érdeklődők számára.
Kattints a további képekért!

Már elindult a jelentkezés. A misszió során egy magyar űrhajós űrrepülésben vehet részt, amely során egyedülálló kísérleteket folytathat a Nemzetközi Űrállomáson.

Leadfotó: 123rf

Oldalak