Utazás

Mi a helyes áthaladási sorrend a képen? Az emberek 95%-a elhasal ezen a rendkívül egyszerű KRESZ-teszten

A feladvány egyáltalán nem komplikált, a versenyzők többségének mégis feladja a leckét. Te megbirkózol vele?

Ébreszd fel a benned szunnyadó KRESZ-professzort!

Itt az ideje, hogy egy újabb szórakoztató KRESZ-teszt segítségével mérjük fel, milyen mértékben ismered az autós közlekedés alapszabályait. Most következő feladványunk egyszerű, mint egy pofon, az emberek döntő többsége mégsem jut el soha a helyes megoldásig. Te gond nélkül megbirkózol vele? Eljött a remek alkalom, hogy előhívd a benned szunnyadó KRESZ-professzort! Lapozd fel galériánkat: azonnal mutatjuk a forduló részleteit és a megoldást!

Egy gyalogos, két autó: mi az áthaladás pontos sorrendje az ábrán látható kereszteződésben?
Kattints a további képekért!

A Föld körül keringő műholdak egyre növekvő száma miatt űrbalesetek veszélyére figyelmeztet az Európai Űrügynökség (ESA) – írja az MTI a dpa német hírügynökségre hivatkozva.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...