Utazás

Hózápor, ónos eső és brutális hideg: nem lesz köszönet abban, ami holnap vár ránk

A legzordabb arcát mutatja most a tél.

Nem enyhül a tél szorítása

Sajnos véget értek a kellemesen langyos őszi hónapok: a héten betört Magyarországra a tél, kemény fagyok érkeztek a havazás nyomában, és úgy tűnik, a következő napok időjárása sem kecsegtet számottevő változással. Lapozz: galériánkból megtudhatod, milyen nehézségekre kell készülnünk csütörtökön!

Holnap, azaz csütörtökön nyugat, délnyugat felől beborul az ég, és egyre többfelé várható döntően eső, de az északi, északkeleti tájakon havas eső, havazás is lehet, sőt ónos eső sem kizárt.
Kattints a további képekért!

Több északi tájegységbe is megérkezett a hó: Zemplénben és térségében 10 centimétert meghaladó hóvastagságot is mértek. Mindeközben pedig lenyűgöző fénykép- és videófelvételek készültek a születőben lévő téli álomvilágról.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.