Utazás

Rájössz, melyik lenyűgöző szépségű európai város van a képen? Csak a legintelligensebb emberek 5%-ának sikerül

Rugaszkodjunk el kissé az ólomszürke, fagyos februártól - ha csak gondolatban is -, és célozzuk meg inkább a mediterrán Európát! Velünk tartasz egy fantasztikus képjáték erejéig?

A magyar utazóközönségnek is nagy kedvence

Folytatódik földrajzi tematikájú képrejtvény-sorozatunk, melynek soron következő állomása - reményeink szerint - újfent ezernyi izgalmas momentummal szolgál majd a vállalkozó kedvű, s a komoly kihívásoktól nem megrettenő olvasóink számára. Február - és talán az egész téli szezon - legkeményebb, leghűvösebb napjait élhettük át a közelmúltban (és éljük át végső soron most is), így aztán kifejezetten időszerű, hogy elrugaszkodjunk az ólomszürke, fagyos téltől, és megcélozzuk a mediterrán Európát - az ilyesmi még akkor is szívmelengető és szórakoztató, ha utazásunk csupán képzeletbeli. Rögtön mutatunk egy igézően szép európai várost, neked pedig ki kell találnod, pontosan melyik településről is van szó! Annyit segítünk, hogy a magyar közönségnek is nagy favoritja, illetve ezúttal két különböző fotót is megnézhetsz a városról, mielőtt válaszolnod kellene. Nos, készen állsz? Akkor lapozd fel galériánkat: máris mutatjuk a fotókat, aztán pedig várjuk a tipped!

Az első fotón a város egyik templomát láthatod.
Kattints a további képekért!

Űzzük messze a zord, barátságtalan telet egy egzotikus, forró hangulatú és hihetetlenül szórakoztató képrejtvénnyel!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Hajunkat parfümözni nem igazán számít újdonságnak. Egyáltalán nem mindegy viszont, hogy milyen összetevőkből áll az adott parfüm, amit hajunkra permetezünk.
Lifestyle
Neked mi az 5 legjellemzőbb tulajdonságod a horoszkópod szerint? Nem biztos, hogy az, amire számítanál!
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.