Hirdetés

Spórolók figyelem! Ezekkel a technikákkal tízezreket spórolhatsz a nagy tavaszi bevásárlások alkalmával

A tavasz beköszöntével nem csupán ruhatárunkat frissítjük fel, de számos más új termékre is szükségünk lehet a nagybevásárlások alkalmával. Lehet ez smikcucc, tisztítószerek, vagy akár élelmiszer, ha anyagi csőd szeretnéd megúszni a dolgot, fogadd meg tanácsainkat és garantáltan nem fog kiürülni a pénztárcád!

Készíts bevásárlólistát!

Két alapszabályt mindig be kell tartanod, ha vásárolni mész. Az első és legfontosabb, hogy sose menj éhesen vásárolni, ekkor ugyanis fennál annak a veszélye, hogy jóval több minden kerül a kosaradba, mint azt eredetileg szeretted volna. A második pedig, hogy mindig egy előre elkészített bevásárlólistával indulj el a hipermarketbe, és szigorúan csak az azon szereplő dolgokat vedd meg. Így tudsz a legkönnyebben ellenállni a hatalmas választéknak.

Lent és fent található a tuti

Miután a bevásárlólistáddal megérkezel a boltba, a következőre figyelj oda: ne csak a szemmagasságában elhelyezett árucikkeket figyeld, hanem nézd meg a felsőbb, illetve az alsóbb polcok kínálatát is, ugyanis zömében ott találhatóak az olcsóbb - ám sokszor ugyanolyan jó minűségű - termékek.

Mindent a maga idejében

Ha a szezonális zöldségeket, gyümölcsöket akkor vásárolod, amikor valóban szezonjuk van, olcsóbban juthatsz hozzájuk, ráadásul az sem utolsó szempont, hogy ilyenkor sokkal zamatosabbak is.

Figyeld az akciókat!

A reklámújságokból és az internetről egyaránt tudsz tájékozódni, hogy melyik üzletben éppen milyen akciók vannak. Ezek az információk segíthetnek eldönteni, hol vásárolj, illetve, hogy mit egyél azon a héten. Tartsd szem előtt a különféle kuponokat, melyeket felhasználhatsz költségeid minimalizására. Ha az éppen aktuális akciók szerint vásárolsz, szükséged lehet a mélyhűtőre is, hogy elraktározd azokat az élelmiszereket, amiket még nem most fogsz felhasználni.

Ha biztosra szeretnél menni (x)

Ha folyamatosan értesülni szeretnél a legjobb akciókról, akkor regisztrálj a MasterCard Priceless Specials kedvezményprogramjába és kuponozz kedvedre a legnépszerűbb márkák termékeivel! Ráadásul ha most csatlakozol, még egy nyereményút is a Tiéd lehet a párizsi Disneylandbe!

További infóért és a kedvezményekért kattints ide!

Fotók: bliqx.net, vk.com

Szólj hozzá Te is!