Szeretnél nyitni a természetes kozmetikumok felé? Akkor ezt most kiemelt kedvezményekkel teheted meg!

Akik egy kicsit is tudatosan próbálják élni mindennapjaikat, azok az étkezési szokásaik megváltoztatása és a rendszeres mozgás beiktatása után általában elég hamar eljutnak odáig, hogy az eddig használt kozmetikumaikat is lecserélik természetes alapanyagokból készült termékekre. De vajon hol kezdjünk neki ennek a dolognak? És mi az, amire mindenképpen figyelnünk kell? Cikkünk ebben nyújt most segítséget.

Miért jó ez neked?

A gondosan megválogatott alapanyagokból készült krémek és egyéb kozmetikai termékek használata többnyire kevesebb irritációval jár, esetükben ritkábban fordul elő szárazság, viszketés vagy más allergiás reakció. Különösen jól járhatsz az ilyen típusú készítményekkel, ha érzékeny vagy világosabb a bőröd, hiszen ezek a típusok még több gondoskodást igényelnek. Természetesen ezeknél a termékeknél is előfordulhat, hogy valamilyen allergiás reakciót tapasztalhatsz, ezért először kis bőrfelületen tanácsos kipróbálnod őket!

Figyelj a szavatosságra!

A natúrkozmetikumok nagy előnye mesterséges összetételű társaikkal szemben, hogy olyan bőrrokon alapanyagok felhasználásával készülnek, melyek hatóanyagait a bőr könnyebben tudja hasznosítani. Ezek a hozzávalók (gyógynövények, gyümölcsök, olajak) azonban sokkal rövidebb ideig őrzik meg minőségüket, mint tartósítószerekkel dúsított társaik, éppen ezért vásárláskor a lejárati időre is érdemes figyelni, tárolásnál pedig fontos, hogy óvjuk őket a melegtől és a nedvességtől.

Ne ess túlzásba, először csak próbáld ki!

Sokan esnek abba a hibába, hogy az első lendület alkalmával azonnal szeretnék lecserélni teljes eddigi kozmetikum készletüket, ami nem csak kockázatos, de hatalmas kiadást is jelent. Hogy pénzügyileg se nullázd le magad azonnal, és megóvd magad a csalódástól érdemes először különböző akciók keretében vásárolnod natúrkozmetikumokat, így nem csak azt próbálhatod ki, hogy melyik számodra a legjobb, de a pénztárcádat is kíméled vele.

Femcafe-tipp (x)

Ha folyamatosan értesülni szeretnél a legjobb akciókról, akkor regisztrálj a MasterCard Priceless Specials kedvezményprogramjába és kuponozz kedvedre a legnépszerűbb márkák termékeivel! Natúrkozmetikumok, prémium ruházat és még sok más lehet a Tiéd szuper kedvezményekkel! Ráadásul ha most csatlakozol, még egy családi belépőt is nyerhetsz a párizsi Disneylandbe!

További infóért és a kedvezményekért kattints ide!

Fotók: ladytech.ru, myastrolog.org

Oldalak

Szólj hozzá Te is!