Most akár duplán nyerhetsz! Vásárolj kedvezményesen és vidd magaddal a családot Disneylandbe!

Te is elképzelted már, hogy gyermeked Miki egérrel együtt lép be a Disneyland® Paris kapuján? Regisztrálj MasterCard® vagy Maestro® kártyáddal a Priceless Specials programba és nyerj egy családi élményutazást a Disneyland® Paris Parkba! (x)

Ezt az élményt soha nem felejted el!

Szívesen felfedeznéd a legendás, világhírű Disneyland® Paris csodáit? A francia főváros egyik legvonzóbb látványossága számtalan – kicsiknek és nagyoknak egyaránt lenyűgöző – attrakcióval várja az odalátogatókat, akár több napra is elegendő, és életre szóló élményt biztosítva. Ezeket az élményeket most akár Te is átélheted családoddal együtt a MasterCard jóvoltából!

Mesés álomutazás az egész családnak

Csatlakozz ingyenesen MasterCard vagy Maestro kártyájáddal a Priceless Specials kevezményprogramhoz, és nyerj egy fantasztikusan mesés álomutazást az egész család számára!

Fődíj:

1 db 4 fős utazási csomag a Disneyland® Paris Parkba 2 felnőtt és 2 gyermek részére, szállással az ötcsillagos Disneyland® Hotelben 2 napra és 3 éjszakára, transzferrel, VIP belépővel a Disneyland® Paris Parkba.

Értékes napi és heti nyeremények

A résztvevők között hetente egy Disneyland® Paris bőrönd és naponta egy plüss Miki egér figura is kisorsolásra kerül.

Hogyan indulhatsz a nyereményjátékban?

Ha még nem tetted volna, regisztrálj a MasterCard Priceless Specials kedvezményprogramhoz MasterCard vagy Maestro kártyáddal és csatlakozz - a játékszabály elfogadásával - a 2016. március 7. és 2016. május 15. között zajló Disney játékhoz! A játékban történő részvételhez a programba való sikeres regisztrációt követően mindenképpen erősítsd meg részvételi szándékodat is.

Mit nyerhetsz még?

A MasterCard Priceless Specials kedvezményprogramhoz mindenképpen megéri csatlakozni, hiszen folyamatosan megújuló ajánlataikban népszerű üzletek és webáruházak közkedvelt termékeit vásárolhatod meg fantasztikus kedvezményekkel! A személyre szabott kedvezményekért a programba való regisztráció alkalmával, csupán egy rövid kérdőívet kell kitoltened.

A MasterCard Priceless Specials kedvezményprogramban könnyedén és egyszerűen veheted igénybe a személyre szabott kedvezményeket, kuponokat, és a rendszeresen indított nyereményjátékokban fantasztikus ajándékokért is játszhatsz!

Kellemes vásárlást és a sorsoláshoz sok szerencsét kíván a MasterCard!

Fotó: etleboro.org

Oldalak

Szólj hozzá Te is!