Itt a tavasz és fel kell frissítened a család ruhatárát? Ezekkel a trükkökkel most sokat spórolhatsz!

A jó idő beköszöntével sokan szembesülünk azzal, hogy a tavalyi ruhatárunk már nem az igazi, párunk darabjai színben és formában sem hasonlítanak már újkori önmagukra, a gyerekek ruháit pedig mintha valaki szándékosan összezsugorította volna. De vajon mit tehet ilyenkor az öntudatos nő, hogy végül mindenki elégedett legyen és a családi kassza se merüljön ki teljesen?

Figyeld az akciókat!

Ha nem teheted meg, hogy több tízezret hagyj ott kedvenc üzletedben egy-egy szebb darabért, légy résen és várj! Minden üzletben elérkezik - sőt, valahol más most beköszöntött - az árleszállítás, amikor akár feleannyiért is hozzájuthatsz a hőn áhított ruhához. Éppen ezért érdemes követned az online árengedményeket és akciókat is, hiszen spórolás tekintetében maximálisan megéri.

Irány a bolhpiac és a second hand üzletek!

Ha SOS új ruhákra lenne szükséged és nem érsz rá megvárni a leárazásokat, akkor akár a bolhapiacok nyújtotta lehetőségeket is kipróbálhatod. Ez nemcsak izgalmas programnak számít, de olyan egyedi kiegészítőkre is bukkanhatsz, amelyekért elég csak filléreket otthagynod, és szinte biztos lehetsz benne, hogy átlagosból egyedivé válhatsz.

Egy másik lehetőség, ha a second hand üzletek kínálatát hívod segítségül, ahol márkás, de jó állapotban lévő használt darabokat szerezhetsz be. A second hand üzletek elsősorban abban különböznek a régi korok turkálóitól, hogy a külföldről beérkező ruhákat itt gondosan átválogatják, kitisztítják és csoportosítják. Ha olyan ruhákat szeretnél, amik valószínűleg nem jönnek majd szembe veled minden sarkon, térj be egy ilyen boltba, ahol az eredeti ár töredékéért, akár 30-40%-os kedvezménnyel frissítheted fel saját és családod ruhatárát!

Garázsvásár

A szezonváltások alkalmával egyre többen gyűjtik össze a számukra már feleslegessé vált, de egyébként még teljesen jó állapotban lévő ruháikat, amiket garázsvásár keretében hirdetnek meg az érdeklődők számára. Egy-egy ilyen garázsvásár alkalmával szuper felnőtt- és gyerekholmikra bukkanhatsz, de számos egyedi lakberendezési tárgyat is beszerezhetsz. Mi több, ha esetleg te is szívesen eladnád megunt ruháidat, akkor csak hirdesd meg egy közösségi oldalon, és még egy kis pénzt is kereshetsz az akcióddal.

Kuponozz!

A kuponozás nem csak jó móka, de rengeteg pénzt is spórolhatsz vele! Szerencsére egyre több üzlet csatlakozik valamilyen kuponos akcióhoz, aminek köszönhetően lényegesen jobb áron juthatsz hozzá kedvenc darabjaidhoz. Elég csak figyelned a szórólapokat és magazinokat, de a weben is számos ilyen kedvezményt találhatsz.

Femcafe-tipp (x)

Ha folyamatosan értesülni szeretnél a legjobb akciókról, akkor regisztrálj a MasterCard Priceless Specials kedvezményprogramjába és kuponozz kedvedre a legnépszerűbb márkák termékeivel! Ráadásul ha most csatlakozol, még egy nyereményút is a Tiéd lehet a párizsi Disneylandbe!

További infóért és a kedvezményekért kattints ide!

Fotók: grouper.mk, pinterest.com; Leadfotó: bintang.com

Oldalak