Tavaszi kupon kisokos – Ezek lesznek a szezon legjobb kuponos akciói!

Abban nagyjából megyegyezhetünk, hogy minden nő szeret vásárolni. Hát ha még ha ezt kedvezményekkel is tehetjük, na annál nagyobb öröm ritkán ér minket! Nem túlzás azt állíatni, hogy a szerkesztőségünkben is ül néhány olyan kollegina, akinek a naptárában piros betűs ünnepként szerepelnek a már jól ismert kuponos napok és hétvégék, de hogy Te maradj le ezekről, most eláruljuk, mik a kedvenceink!

Glamour-napok

A tavasz egyik legjobban várt kuponos hétvégéje a Glamour-napok, vagyis amikor nők százai őrülnek meg, szabadulnak be a plázákba és szerzik be a legtutibb darabokat szuperkedvezményes áron! Ilyenkor közel 1000 üzletben 260 márka termékeit árazzák le, így érdemes belebújnod egy pár kényelmes cipőbe, vagy egy kis vadászatra indulni a legújabb sminkcuccokért, legközelebb ugyanis más csak ősszel lesz rá lehetőséged!

Írd fel a naptáradba: április 7-9

20%-os szerdák az Aréna Plázában

Az Arena Plaza mindig új meglepetésekkel készül! A hosszított pénteki, illetve szombati nyitva tartás mellett idén ugyanis újból dübörög mindenki nagy kedvence a 20%-os szerda! Érdemes tehát figyelni a naptárat és jegyezni, havonta melyik az a szerda, amikor a bevásárlóközpont számos üzlete kínál 20%-os kedvezményt a shoppingolóknak!

A következő 20%-os szerda: április 27.

Joy napok

Ha véletlen lemaradtál volna a Glamour-napokról akkor se bánkódj, hiszen májusban már jön is a Joy napok, amikor szintén szuper kedvezményekkel vásárolhatsz számos üzletben! Lehet smink, cipő vagy ruházat, a nyári ruhatáradat ezen a napon érdemes véglegesítened! Arra viszont készülj fel, hogy hatalmas tömeg lesz minden egyes plázában, de ha megtalálod álmaid darabját (egyet vagy többet, mit számít), akkor már megérte küzdeni érte! Hajrá!

Az utolsó lehetőséged: május 12-14.

MasterCard kedvezményprogram

Ha nem csupán pár napra vágysz a kedvezményekből, és folyamatosan értesülni szeretnél a legjobb akciókról, akkor regisztrálj a MasterCard Priceless Specials kedvezményprogramjába és kuponozz kedvedre a legnépszerűbb márkák termékeivel! Ráadásul ha most csatlakozol, még egy nyereményút is a Tiéd lehet a párizsi Disneylandbe!

A játék időtartama: március 7-május 15.

MOM Park kártya

Az új MOM Park Kártya nem csupán tavasszal, hanem egész évben nagyszerű kedvezményeket biztosít a résztvevő üzleteiben! A kártya tulajdonképpen nem más, mint egy készpénz-helyettesítő eszköz mágnescsíkkal és chippel ellátva, amit nem csak fizetőeszközként, de parkoló- és ajándékkártyaként is használhatsz.

Felhasználható: egész évben

Fotók: backporchevents.ca, galleryhip.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!