Ingyen wi-fi és olcsóbb percdíjak - Vége a horrorisztikus telefonszámláknak

Ezen a nyáron már nem kell aggódni a magas telefonszámla miatt, külföldről a hazai tarifádon hívhatod itthon maradt szeretteidet. De nem ez az egyetélen újítás a mobilpiacon: míg az egyik nagy mobilszolgáltató eltörölte a roamingdíjakat, a másik ingyen wi-fivel vág vissza.

Rengetegen örülhetnek: a Vodafone eltörölte a roamingdíjakat, az uniós mobilhasználat extra költségeit az Európai Unió határain belül. Ez annyit jelent, hogy a korábban kiválasztott tarifacsomagod terhére telefonálhatsz haza külföldről, nem kell azon rettegni, hogy pár perc önfeledt beszélgetés az otthoniakkal alaposan megterheli a pénztárcádat.

Végre szabadon beszámolhatsz a napi élményeidről, megkérdezheted a barátnődet, hogy megvegyed-e neki a kiszemelt csini szandált vagy divatos ruhadarabot, és érdeklődhetsz naponta az otthon maradt házikedvenced hogylétéről.

Ráadásul az eddigi gyakorlattal ellentétben az új díjcsomagoknál a hívásfogadásért sem kell fizetniük külföldön az ügyfeleknek, így téged is bármikor hívhatnak, de vigyázz, akár a munkahelyedről is.

A másik nagy szolgáltató is kedveskedik ügyfeleinek, hogy mivel, a következő oldalon elolvashatod.

Oldalak