Kuponjaid most még többet érnek! Spórolj és nyerj családi élményutazást!

Regisztrálj MasterCard® vagy Maestro® kártyáddal a Priceless Specials programba, gyűjtsd össze a szuper kedvezményeket és nyerj egy családi élményutazást a Disneyland® Paris Parkba! (x)

Kuponozz kedved szerint!

Neked is eleged van már a felesleges ajánlatokból, kuponokból és kedvezményekből? Akkor itt az idő valami újra! Csatlakozz ingyenesen a MasterCard Priceless Specials kedvezményprogramhoz MasterCard® vagy Maestro® kártyáddal, így ezentúl könnyedén és egyszerűen veheted igénybe a személyre szabott kedvezményeket és kuponokat.

Játssz és nyerj!

A kedvezményprogram regisztrált tagjai ráadásul igen vonzó, nyereményekkel teli játékokban is részt vehetnek. A 2016. március 7-től 2016. május 15-ig tartó nyereményjáték fődíja például egy fantasztikus családi utazás 2 felnőtt és két gyermek részére a Disneyland® Paris Parkba! Emellett pedig további napi és heti nyereményekkel is gazdagodhatnak a szerencsés nyertesek.

Mit kell tenned?

1. Regisztrálj a programba egy egyszerű adatlap kitöltésével, Magyarországon kibocsátott, lakossági MasterCard vagy Maestro kártyáddal a mastercard-kedvezmenyek.hu oldalon!

2. Máris elérhetőek a kedvezménykuponok! Válaszd ki a Neked megfelelő kuponokat a mastercard-kedvezmenyek.hu oldalon található, kéthetente frissülő ajánlatok közül.

3. Vásárolj kedvezményesen MasterCard vagy Maestro kártyáddal, fizetéskor pedig használd fel az előzetesen kiválasztott kuponodat.

Személyre szabott ajánlatok

A regisztráció során azt is megadhatod, hogy milyen témakörben szeretnél kedvezményes vásárlási lehetőségeket kapni, kéthetente 3-5 kupon formájában. A rendszer ez alapján kiválasztja azokat az ajánlatokat, amelyek érdekesek lehetnek számodra a továbbiakban, így nem kell időt pazarolnod a számodra érdektelen kuponok böngészésével.

Az összes kupont felhasználhatod!

Természetesen, ha szeretnéd, bármikor megtekintheted és letöltheted a teljes kuponválasztékot, ami nagyon hasznos lehet, ha például valaki más számára keresel ajándékot.

A kuponok kezelése rendkívül egyszerű

A kiválasztott ajánlatok egy online kuponfüzetbe kerülnek, ahonnan egyszerűen letölthetőek, kinyomtathatóak.

Üzletekben, személyesen beváltható kedvezmények esetén

______1. Nyomtasd ki kuponjaidat, majd fizetés előtt add át a megfelelő kupont a ________pénztárosnak.
______2. Fizess MasterCard vagy Maestro kártyáddal.
______3. Így automatikusan megkapod az árengedményt, tehát már csak a kedvezményes ________összeggel terhelik meg a bankkártyád.

Webáruházakban felhasználható ajánlatok beváltása

______1. Nincs szükség nyomtatásra, csak töltsd le kuponjaidat.
______2. A kedvezményhez tartozó kuponkódot add meg az internetes vásárlás során ________a webáruház Kosár oldalán a megfelelő mezőben.
______3. A kosárértéknél így már az alacsonyabb ár jelenik meg és az online bankkártyás ________fizetés során csak a kedvezményes összeggel terhelik meg a bankkártyád.

Használd ki Te is a kedvezményprogram nyújtotta előnyoket és vásárolj fantasztikus kedvezményekkel, jutányos áron a legnépszerűbb üzletek és webáruházak kínálatából!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!