Sztárok

Felrobbantotta a teljes magyar internetet: 16 évvel ezelőtti pikáns fotót posztolt magáról Voksán Virág

A ma már dj-ként tevékenykedő egykori modell egyetlen, ám annál meggyőzőbb fotóval érte el, hogy minden tekintet reá szegeződjön.

Sztármodellből lemezlovas

Kanyargós, vargabetűkkel tűzdelt utat járt be az elmúlt 15-20 évben Voksán Virág: a celebritás, aki ma már nem fotómodellként, hanem dj-ként keresi a kenyerét, 2006-ban, 23 évesen robbant be a köztudatba, amikor is első helyezést ért el egy akkori Playmate versenyen. Egy évvel később újra diadalt aratott, egy másik, nem kevésbé nívós megmérettetésen: a Miss Hawaiian Tropic hazai döntőjében szintén a dobogó legfelső fokára állhatott. Bár keresett modellnek számított, a kétezres évek második felében inkább úgy döntött, lemezlovasként próbálja ki magát, s napjainkban is ezt a foglalkozást űzi. Ez persze nem jelenti azt, hogy elfelejtette volna a múltját: most például egy 16 évvel ezelőtt készült, ám hihetetlenül érzéki fotóval igyekszik felforrósítani jéghideg tavaszunkat. Lapozd fel galériánkat, máris mutatjuk az észbontó felvételt!

A szóban forgó fotó 2007-ben készült, a CKM Magazinból származik. A rajongók természetesen rögtön lájkok özönével árasztották el a bejegyzést, és a Voksán Virág külsejét méltató hozzászólásokból sem volt hiány.
Kattints a további képekért!

Az egykori szépségkirálynőnek 44 évesen sincs miért szégyenkeznie: bátran vetkőzött bikinire a kameralencse előtt.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.