Sztárok

Felrobbantotta a teljes magyar internetet: 16 évvel ezelőtti pikáns fotót posztolt magáról Voksán Virág

A ma már dj-ként tevékenykedő egykori modell egyetlen, ám annál meggyőzőbb fotóval érte el, hogy minden tekintet reá szegeződjön.

Sztármodellből lemezlovas

Kanyargós, vargabetűkkel tűzdelt utat járt be az elmúlt 15-20 évben Voksán Virág: a celebritás, aki ma már nem fotómodellként, hanem dj-ként keresi a kenyerét, 2006-ban, 23 évesen robbant be a köztudatba, amikor is első helyezést ért el egy akkori Playmate versenyen. Egy évvel később újra diadalt aratott, egy másik, nem kevésbé nívós megmérettetésen: a Miss Hawaiian Tropic hazai döntőjében szintén a dobogó legfelső fokára állhatott. Bár keresett modellnek számított, a kétezres évek második felében inkább úgy döntött, lemezlovasként próbálja ki magát, s napjainkban is ezt a foglalkozást űzi. Ez persze nem jelenti azt, hogy elfelejtette volna a múltját: most például egy 16 évvel ezelőtt készült, ám hihetetlenül érzéki fotóval igyekszik felforrósítani jéghideg tavaszunkat. Lapozd fel galériánkat, máris mutatjuk az észbontó felvételt!

A szóban forgó fotó 2007-ben készült, a CKM Magazinból származik. A rajongók természetesen rögtön lájkok özönével árasztották el a bejegyzést, és a Voksán Virág külsejét méltató hozzászólásokból sem volt hiány.
Kattints a további képekért!

Az egykori szépségkirálynőnek 44 évesen sincs miért szégyenkeznie: bátran vetkőzött bikinire a kameralencse előtt.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Közös daluk készítése előtt nyomtalanul, teljesen eltűnt Curtis, zenésztársa, Dopeman hiába kereste.
Sztárok
Demcsák Zsuzsa nehéz időszakon ment keresztül, 2022 őszén jelentette be, hogy Krishannal, férjével elválnak útjaik.