Sztárok

Ő Reese Witherspoon ritkán látott magyar származású férje - miért romlott meg házassága az Oscar-díjas világsztárral?

Witherspoon és Jim Toth 12 évig éltek harmonikusnak tetsző házasságban, frigyükből még egy fiúgyermek is született, pár nappal ezelőtt mégis bejelentették: a jövőben külön folytatják. Vajon miért lobbant el szerelmük lángja?

Megfakult a szerelmük

Reese Witherspoon sosem tartozott azon hollywoodi hírességek közé, akik lesifotósok kereszttüzében élnék a mindennapjaikat - nem csoda hát, hogy az Oscar-díjjal kitüntetett filmsztár azt sem verte nagy dobra, amikor több mint egy évtizeddel ezelőtt összekötötte az életét Jim Toth magyar származású tehetségkutató ügynökkel. Mesébe illő találkozás volt az övék: Toth annál a vállalatnál tevékenykedett, amely később Witherspoont is foglalkoztatta, s végül egy elkerülhetetlen találkozás, egy nagyszabású céges buli pecsételte meg a két későbbi szerelmes sorsát. Szinte azonnal romantikus érzelmek ébredtek bennük, 2011-ben pedig ki is mondták egymásnak a boldogító igent. Az elmúlt bő tíz esztendőben egyetlen botrányos mozzanat sem tarkította a házasságukat, épp ellenkezőleg: úgy tűnt, meseszerűen harmonikus a kapcsolatuk. Ezért is érkezett derült égből villámcsapásként a hír, miszerint Witherspoon és Toth a jövőben külön utakon folytatják életüket. Lapozz, cikkünk a galériában folytatódik!

Sosem látszott rajtuk, hogy válsága került volna a házasságuk: Witherspoon és Toth kapcsolata mindvégig mintaszerűnek tűnt.
Kattints a további képekért!

Ő az a gyerek, aki miatt bő egy évvel ezelőtt Arnold Schwarzenegger elvált, mivel a fiút a világsztár házvezetőnője hozta a világra. Apja klónja a srác, aki legutóbb a 25-öt töltötte már.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.