Sztárok

Megöregedett a Melrose Place egykori szőke bombázója - Fotók

Heather Locklear a Melrose Place című amerikai szappanopera révén ért karrierje csúcsára, még a kilencvenes évek első felében. Idén szeptemberben már 62. születésnapját ünnepli, külseje pedig riasztóan megváltozott.

Hová tűnt a kilencvenes évek legendás szőke amazonja?

Amerikában 1992 és 1999 között vetítették első ízben a Melrose Place című szappanoperát, mely idővel Magyarországon is óriási rajongótáborra tett szert. A széria a szív titkait kutatta: bimbózó szerelmek, hatalmas csalódások, pokoli intrikák, drámai felismerések sorjáztak a tévéképernyőn, a nézők pedig imádták a történet sodró lendületét, a párbeszédek pattogó ritmusát, és persze az attraktív szereplőgárdát is. A hölgyválogatottból mindenképpen kiemelkedett az a Heather Locklear, aki már a nyolcvanas években megvetette a lábát a televíziózás világában (szerepelt a legendás Dinasztiában is), a Melrose Place stábjához pedig 1993-ban csatlakozott: hat éven át, egészen a sorozat végéig alakította Amanda Woodward karakterét. Locklear azóta szinte teljesen eltűnt az amerikai filmgyártás világából: az IMDb adatai szerint az elmúlt dekád során összesen négy (!) tévés produkcióban működött közre színészként, szabadidejében pedig valószínűleg a civil élet áldásait élvezi. Az idén 62. születésnapját ünneplő hajdani szexszimbólum külseje mára riasztóan megváltozott: tekintsd meg galériánkat, rögtön mutatjuk, hogy néz ki ma az egykori szőke amazon, aki a kilencvenes években férfiszívek millióit dobogtatta meg!

Emlékeztetőül: így nézett ki a színésznő a már említett Melrose Place forgatása idején.
Kattints a további képekért!

Az immáron 73 éves Shelley Duvall az 1980-as Ragyogás című horrorfilmben nyújtott alakításával vált közismertté, a forgatáson azonban olyan traumákat élt át, melyek örökre megváltoztatták az életét.

Leadfotó: ABC Photo Archives / Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.