Sztárok

Ő Brad Pitt utódja? Új szerelme társaságában kaphatták lencsevégre Angelina Jolie-t - Fotók

Az Oscar-díjas színésznőnek a jelek szerint évek óta nem volt komoly párkapcsolata, most azonban fordulhatott a kocka, ráadásul meglehetősen tehetős partnert választott magának.

Végre őt is eltalálta Ámor nyila?

A filmrajongók egy jelentős része a mai napig nem tudott napirendre térni a tény felett, hogy a kétezres évek álompárja, Angelina Jolie és Brad Pitt már hosszú évekkel ezelőtt istenhozzádot mondtak egymásnak. A két Oscar-díjas híresség szerelme még közös filmjük, a Mr. és Mrs. Smith (2004) forgatásán rügyezhetett ki, és sokáig elválaszthatatlanoknak tűntek - hogy aztán a kétezertízes évek derekán végérvényesen megromoljon a viszonyuk. Jolie és Pitt végül Hollywood egyik legdrágább és legbotrányosabb válását produkálták, melynek során rendesen kiborult a családi szennyes is (Jolie például több ízben is abúzussal vádolta meg a Hetedik és a Volt egyszer egy Hollywood sztárját). Minden jel arra mutat, hogy Pittre azóta már rátalált a szerelem, méghozzá egy nálánál évtizedekkel fiatalabb influenszer személyében, akivel már meglehetősen intim helyzetben is lencsevégre kapták az 59 éves filmcsillagot - de mi a helyzet Angelina Jolie-val? Úgy hírlik, végre őt is eltalálta Ámor nyila. A részleteket keresd a galériánkban! Kattints!

Angelina Jolie kellemes, háromórás ebéden vett részt David Mayer de Rotschild, a 44 esztendős brit környezetvédő oldalán - számolt be róla a Page Six. Mayer de Rotschild a világ egyik legtehetősebb famíliájának sarja.
Kattints a további képekért!

Az Oscar-díjas színész exneje ugyanis nem szerepelt az említett jelenetben.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.