Sztárok

Pikáns fotók: Brad Pitt egy mexikói strandon, monokiniző barátnője társaságában piheni ki az óév fáradalmait

Úgy tűnik, az Oscar-díjas hollywoodi sztár és a nálánál évtizedekkel fiatalabb influenszer románca több egyszerű futó kalandnál: egyre többször, és egyre intim helyzetekben kapják lencsevégre a szerelmeseket.

Évtizedekkel fiatalabb nőre cserélte Angelina Jolie-t

A nemrég 60. életévébe lépett Brad Pitt még 2019-ben vált el korábbi feleségétől, Angelina Jolie-tól, s a fájdalmas szakítást követően sokáig szingliként élte mindennapjait. Sokan számítottak rá, hogy az Oscar-díjjal kitüntetett hollywoodi sármőr nem lesz túl sokáig facér, és persze korán elindultak az állítólagos randipartnereiről szóló találgatások, de az utóbbi három évben úgy tűnt, Pitt egyetlen hölgy mellett sem akar vagy tud megállapodni. Az igazi fordulat 2022 végén jött: a legendás filmszínészt ekkor kapták lencsevégre a nála 29 évvel fiatalabb influenszerrel, a mindössze 30 éves Ines de Ramonnal. Bimbózó románcuk akkor vert először nagyobb hullámokat a nyilvánosságban, amikor a páros együtt jelent meg egy Bono-koncerten. Ines De Ramonról egyébként azt is tudni lehet, hogy korábban a Vámpírnaplók sztárja, Paul Wesley volt a férje, akivel 2019-ben házasodtak össze, az utóbbi hónapokban azonban futótűzként kezdett terjedni különválásuk híre. Ez azonban még nem minden: Pitt nemrégiben 59. születésnapját is a fiatal szépség társaságában ünnepelte, most pedig kettesben utaztak el Mexikóba, hogy kipihenjék az óév fáradalmait.

Tekintsd meg galériánkat az újévi nyaralásról készült pikáns fotókért!

Kellemes évkezdet: Pitt és fiatal választottja nemrégiben egy mexikói strandon múlatták az időt.
Kattints a további képekért!

Talán nem fér kétség ahhoz, hogy Brad Pitt Hollywood egyik, ha nem a legsármosabb férfi színésze. Most olyan dolgot árult el, amit az ő helyében nem biztos, hogy sokan megtettek volna.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egészen korai emlékeim vannak arról, hogy a szüleim a rákról beszélgetnek. Még a neve is elborzasztott! Ugyan felnőtt koromra elhalványodott a nagy ollós, vérvörös rák képe a tudatomban, amint a...
Lifestyle
Alig 40 ezer forintért hajlandó volt megválni a sminkjétől, igaz, ennek köszönhetően azonnal bukta a pasiját.
Lifestyle
Rachel Kennedy nem hitt a szemének, mikor megkapta az értesítőt a telefonjára, miszerint telitalálata volt a lottón. A pénz mégsem kapta meg, ugyanis egy dologról megfeledkezett.