Sztárok

Harry önéletrajzi könyvében vall titkos múltjáról: a sussexi herceg ifjúkorában füvezett, kokainozott és megölt 25 embert

III. Károly brit király 38 esztendős fia nem élt éppen szerzetesként, mielőtt megállapodott volna felesége, Meghan Markle mellett.

Harry herceg sötét oldala

Azt már régóta tudjuk, hogy Harry sussexi herceg érdekes kalandokkal tűzdelt, hektikus életet élt, mielőtt végleg megállapodott volna felesége, Meghan Markle mellett. Hamarosan azonban napvilágot lát a 38 esztendős híresség várva várt memoárkötete, melyben III. Károly brit király gyermeke életének eddig féltve őrzött kulisszatitkairól is köntörfalazás nélkül rántja le a leplet. A BBC cikkéből legalábbis arra lehet következtetni, hogy a kötet igazi szenzációnak ígérkezik, ugyanis Harry életének azon szakaszairól is szó lesz benne, melyekről a nyilvánosság egyáltalán nem vagy csupán apró részleteket ismerhet. Persze a mű nem csupán magáról Harry-ről szól majd, hanem a brit királyi família egyes tagjaihoz fűződő ellentmondásos viszonyáról is. A fáma szerint a könyvből az is ki fog derülni, hogy a sussexi herceg minden követ megmozgatott azért, hogy édesapja, Károly ne vegye feleségül szíve választottját, Kamillát, a jelenlegi brit királynét. A jéghegy csúcsának azonban mégis a Harry múltját feltáró, megdöbbentően őszinte fejezetek számítanak majd.

Lapozd fel galériánkat, ismerkedj meg te is a 38 éves herceg "sötét oldalával"!

2012 és 2013 között Harry helikopterpilótaként szolgált Afganisztánban: visszaemlékezése szerint összesen hat küldetésben vett részt, és huszonöt ember életét oltotta ki. És hogy milyen érzést is jelentett a gyilkolás az akkor még húszas évei végén járó herceg számára? Kattints tovább, máris idézzük Harry szavait!
Kattints a további képekért!

Köztudott, hogy Harrynek jó pár botránya volt fiatalabb korában, az egyik legnagyobb felfordulásért pedig, ami körülötte történt, a herceg testvérét, Vilmost, valamint a trónörökös feleségét, Katalint teszi felelőssé.

Leadfotó: Max Mumby /Indigo /Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Csisztu Zsuzsa egy különleges estén van túl. Meg is mutatta a rajongóknak, hogy milyen csodálatosan nézett ki.
Sztárok
Tudvalevő, hogy Meghan Markle színésznőként kereste a kenyerét, mielőtt 2018-ban összeházasodott volna Harry sussexi herceggel. Az esküvőre Rick Hoffman, Meghan egykori színészkollégája is hivatalos...
Sztárok
A 31 éves modell nemrég részletekbe menően elevenítette fel a megrendítő esetet.