Sztárok

Elveszítette egyéves kisfiát a Nemzet Színésze: "Beletemetkeztem a hivatásomba, hogy ne érjek rá beleőrülni a fájdalomba"

Évek óta alig-alig hallani a felejthetetlen magyar színésznőről, a 95 esztendős Máthé Erzsiről. Interjút csak nagyritkán ad, a lakásából alig mozdul ki, és bár szeretne még visszatérni a színészmesterséghez, betegsége ezt lehetetlenné teszi. A Nemzet Színésze egy korábbi interjúban leleplezte torokszorító titkát: évtizedekkel ezelőtt elveszítette egyéves kisfiát, aki első házasságából származott.

"Az a baj, hogy már nem tudok játszani"

Az utóbbi időben szinte teljesen elzárkózott a nyilvánosság elől a Nemzet Színésze, a 95 éves Máthé Erzsi. Tisztelői már aggódni is kezdtek amiatt, hogy esetleg rosszabbodhatott régi nagy kedvencük állapota, de szerencsére félelmeik alaptalannak bizonyultak. A neves színésznő ugyanis - hosszú kihagyás után - nemrégiben újra interjút adott, melyben részletesen beszámolt jelenlegi életkörülményeiről. "Mindenem megvan, de sajnos sokszor nincs erőm kikelni az ágyból. Ilyenkor kicsit nehéz. Nehéz megszokni azt, hogy az ember már 95 éves. Amikor csak fekszem és nézem a tévét, meg folyton azt látom, hogy szörnyűségek történnek körülöttünk a világban. Háború, koronavírus, éhezés. Borzasztó dolog ezt végignézni, pláne úgy, hogy az ember nem tud tenni ezzel semmit. Őszintén szólva a Covid óta sokkal jobban féltem az egészségemet, mint azelőtt. Az én koromban már nagyon nem lehet félvállról venni a betegségeket. Csak az a baj, hogy már nem tudok játszani" - nyilatkozta tavaly novemberben Máthé Erzsi, akinek viharos, megpróbáltatásokkal teli magánélet jutott osztályrészül. Egy korábbi beszélgetés során például egy torokszorító titokba is beavatta a közönséget: elmesélte, hogyan veszítette el egyéves kisfiát hosszú-hosszú évtizedekkel ezelőtt.

Lapozd fel galériánkat, máris jön a folytatás!

„Vannak napok, amikor sajnálom, hogy nincsen családom. Az első házasságomból született egy kisfiam, de mindössze egy évet élt. Agyhártyagyulladásban hunyt el" - idézte Máthé Erzsi egy korábbi nyilatkozatát a Meglepetés magazin cikke.
Kattints a további képekért!

Tolnay Klári a színpadon, a filmvásznon és a televízióban rendre elbűvölte a nézőket, ám a kétszeres Kossuth-díjas magyar színésznő a magánéletében már nem volt ennyire szerencsés.

Leadfotó: Fortepan

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Ha még nem találtad meg a tökéletes, kényelmes szandált nyárra, akkor van egy szuper ajánlásunk. Bár sokan "csúnyacipőként" titulálják, mégis egy nagyon sikkes darabról van szó.
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!