Sztárok

Elveszítette egyéves kisfiát a Nemzet Színésze: "Beletemetkeztem a hivatásomba, hogy ne érjek rá beleőrülni a fájdalomba"

Évek óta alig-alig hallani a felejthetetlen magyar színésznőről, a 95 esztendős Máthé Erzsiről. Interjút csak nagyritkán ad, a lakásából alig mozdul ki, és bár szeretne még visszatérni a színészmesterséghez, betegsége ezt lehetetlenné teszi. A Nemzet Színésze egy korábbi interjúban leleplezte torokszorító titkát: évtizedekkel ezelőtt elveszítette egyéves kisfiát, aki első házasságából származott.

"Az a baj, hogy már nem tudok játszani"

Az utóbbi időben szinte teljesen elzárkózott a nyilvánosság elől a Nemzet Színésze, a 95 éves Máthé Erzsi. Tisztelői már aggódni is kezdtek amiatt, hogy esetleg rosszabbodhatott régi nagy kedvencük állapota, de szerencsére félelmeik alaptalannak bizonyultak. A neves színésznő ugyanis - hosszú kihagyás után - nemrégiben újra interjút adott, melyben részletesen beszámolt jelenlegi életkörülményeiről. "Mindenem megvan, de sajnos sokszor nincs erőm kikelni az ágyból. Ilyenkor kicsit nehéz. Nehéz megszokni azt, hogy az ember már 95 éves. Amikor csak fekszem és nézem a tévét, meg folyton azt látom, hogy szörnyűségek történnek körülöttünk a világban. Háború, koronavírus, éhezés. Borzasztó dolog ezt végignézni, pláne úgy, hogy az ember nem tud tenni ezzel semmit. Őszintén szólva a Covid óta sokkal jobban féltem az egészségemet, mint azelőtt. Az én koromban már nagyon nem lehet félvállról venni a betegségeket. Csak az a baj, hogy már nem tudok játszani" - nyilatkozta tavaly novemberben Máthé Erzsi, akinek viharos, megpróbáltatásokkal teli magánélet jutott osztályrészül. Egy korábbi beszélgetés során például egy torokszorító titokba is beavatta a közönséget: elmesélte, hogyan veszítette el egyéves kisfiát hosszú-hosszú évtizedekkel ezelőtt.

Lapozd fel galériánkat, máris jön a folytatás!

„Vannak napok, amikor sajnálom, hogy nincsen családom. Az első házasságomból született egy kisfiam, de mindössze egy évet élt. Agyhártyagyulladásban hunyt el" - idézte Máthé Erzsi egy korábbi nyilatkozatát a Meglepetés magazin cikke.
Kattints a további képekért!

Tolnay Klári a színpadon, a filmvásznon és a televízióban rendre elbűvölte a nézőket, ám a kétszeres Kossuth-díjas magyar színésznő a magánéletében már nem volt ennyire szerencsés.

Leadfotó: Fortepan

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Utazás
Új rendszer lépett érvénybe Párizsban és környékén a tömegközlekedésben: "Párizs 2024"-es bérlettel korlátozás nélkül lehet utazni a paralimpia végéig.
Sztárok
Sebestyén Balázs roppant büszke a gyermekeire. Mind a kettejüket más vonzza, szóval eltérő műfajban igyekeznek kihozni magukból a maximumot.
Egészség
Mindenkinek becsúszhat egy nagyobb buli, amikor alapos fejfájással ébredünk. A másnaposságra vannak jól bevált ellenszerek, de erre senki sem gondolt volna.