Sztárok

Már a halálára készül? Károly király fura dolgot kért fiaitól, könyörögve fordult Vilmoshoz és Harryhez

Nagyon úgy tűnik, hogy az újdonsült uralkodót egy pillanatra megcsapta a halál szele, méghozzá nem is olyan régen.

Belefáradt a drámába

Mint ahogyan arról nemrégiben mi is beszámoltunk, január 10-én kerül az Egyesült Államokban a boltok polcaira Harry herceg önéletrajzi kötete, ami a Spare, azaz a Tartalék címet viseli majd. Már a memoár megjelenése előtt kiszivárgott azonban több szaftos részlet is a könyvből: kiderült például, hogy szó lesz benne Kamilláról és Dianáról, de az is napvilágot látott, hogyan fajult el Vilmos és Harry viszonya odáig, ahol a két testvér ma tart. Harry ugyanis őszintén vallott könyvében arról, amikor bátyjával egy alkalommal úgy összevesztek 2019-ben a Kensington-palotában Meghan Markle miatt, hogy a trónörökös szó szerint rátámadt öccsére, akit a földre is lökött, melynek hatására Harry megsérült. A herceg azt is elárulta, hogy állítólag maga Vilmos és Katalin adták neki az ötletet, hogy öltözzön náci jelmezbe egy buliba, amelyből aztán később óriási botrány lett. Nos, természetesen a könyvben szó lesz még arról is, mi vezetett odáig, hogy Harry és felesége végül kiléptek a királyi családból és elköltöztek az Egyesült Királyságból. A döntését a herceg egy titkos találkozón közölte apjával és bátyjával, a beszélgetés azonban odáig fajult, hogy a két testvér ismét heves vitába keveredett egymással, így Károlynak kellett közbelépnie, aki akkor és ott egy dolgot kért fiaitól…

A Frogmore Gardens-ben tartott titkos találkozó tehát elvileg azért jött létre, hogy Károly és Vilmos megpróbálja helyrehozni a kapcsolatát Harryvel, a produktív beszélgetésnek sorainak szánt napon azonban balhé tört ki Vilmos és Harry között, így apjuk lépett közbe.
Kattints a további képekért!

Köztudott, hogy Harrynek jó pár botránya volt fiatalabb korában, az egyik legnagyobb felfordulásért pedig, ami körülötte történt, a herceg testvérét, Vilmost, valamint a trónörökös feleségét, Katalint teszi felelőssé.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!
Fashion&Beauty
A híresség Szabadságot a mellbimbóknak (Free the nipple) mozgalomhoz csatlakozott provokatív fotójával.