Sztárok

A kor nem minden: így öleli nyilvánosan 28 évvel fiatalabb barátnőjét Brad Pitt - Fotók

Az Oscar-díjas hollywoodi filmcsillagot nemrégiben Emily Ratajkowski modell-színésznővel boronálták össze, szerelmük híre azonban merő kacsának bizonyult. Jelen pillanatban úgy tűnik, Pitt egy nálánál három évtizeddel fiatalabb nőért epekedik - máris mutatjuk, kiről van szó!

Szerelmi életét óriási talányok övezik

Mióta elvált egykori feleségétől, az Oscar-díjas Angelina Jolie-tól (akivel ráadásul minden idők egyik leghosszadalmasabb és legdrágább hollywoodi válását sikerült összehozniuk), óriási rejtélyek övezik Brad Pitt szerelmi életét. A Hetedik és az Ad Astra - Út a csillagokba sztárját az elmúlt néhány év során rengeteg nővel boronálták össze a bulvárlapok, azonban úgy tűnik, Jolie óta egyetlen hölgy mellett sem tudott megállapodni az Álomgyár 59 évesen is makulátlan népszerűségnek örvendő gigasztárja. Nemrégiben atombombaként robbant a hír, miszerint Pitt aktuális választottja nem más, mint a 31 éves modell-színésznő, Emily Ratajkowski. A szóbeszéd akár igaznak is bizonyulhatott volna, hiszen a celebritás nemrégiben vált el férjétől, Sebastian Bear-McClardtől (kapcsolatuknak a férfi hűtlensége vetett véget), nemrégiben viszont azzal került a figyelem középpontjába, hogy biszexuálisként coming outolt.

Nagyon úgy néz ki, hogy Pitt és Ratajkowski románca csupán a ceruzájukat tétován rágcsáló, krónikus ötlethiányban szenvedő bulvárújságírók fantáziájában létezett - ez persze korántsem jelenti azt, hogy a nagyközönség egyik legkedveltebb férfisztárja facérként tengetné mindennapjait.

Fotó: 123rf

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.
Recept
Valentin-napon sem muszáj egészségtelen édességekkel tömni magunkat, ezért mutatunk pár szuper egyszerű, finom és egészséges receptet.