Sztárok

Erős Antónia leleplezte a kulisszatitkot: megmutatta, munka közben mi takarja a híradósokat deréktól lefelé - Fotók

Az RTL Híradójának állócsillaga nemrégiben esett át a koronavíruson, ám mostanra ismét bombaformába lendült.

Amit a kamerák sem mutatnak

Érdekes, egyben kissé mulatságos kulisszatitkot osztott meg hűséges követőivel az RTL Híradójának állócsillaga, Erős Antónia. Az 52 éves televíziós egy olyan kérdésre adta meg a választ friss Instagram-bejegyzésében, mely időtlen idők óta foglalkoztatja a közvéleményt: vajon adás közben mit viselnek a híradósok deréktól lefelé? A kamerák ugyanis általában csak a felsőtestüket mutatják, a közönségnek pedig merő találgatásokkal kell beérnie, ha arra kíváncsi, alul hogyan öltözködhetnek kedvencei. Sokan úgy tartják, hogy a híradósok beérik egy egyszerű, hétköznapi rövidnadrággal - kiváltképp a meleg tavaszi-nyári hónapokban is -, mondván, a publikum úgysem fogja soha látni, hogy mit viselnek "az asztal alatt". Mások viszont abban a hiszemben élnek, hogy a szakemberek tetőtől-talpig díszesen, elegánsan várják az élő adást, "hanyagságuk" pedig egyszerű városi legenda, ősrégi mítosz.

De mi az igazság? Erős Antónia nemrégiben izgalmas Instagram-bejegyzéssel jelentkezett, melyben le is rántotta a leplet a nagy talányról.

Lapozz: ha téged is régóta foglalkoztat a kérdés, a következő oldalon megmutatjuk a választ!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!