Sztárok

Angelina Jolie azzal vádolja Brad Pittet, hogy fojtogatta közös gyermekeiket

Újabb botrányos momentumra derülhetett fény a 2016-os repülőgép-incidenssel kapcsolatban.

Pokoli utazás

Angelina Jolie azzal vádolja volt férjét, az Oscar-díjas Brad Pittet, hogy a hírhedt 2016-os repülőgép-incidens alkalmával fojtogatta közös gyermekeiket - számolt be róla a People.com. Az egykori színészházaspár nőtagja exférje egyik üzleti érdekeltségű keresetére válaszul nyújtott be panaszt nemrégiben. A 47 éves Jolie szerint az 58 esztendős Pitt megpróbálta meggátolni, hogy az állítólagos abúzusról beszéljen. Az Oscar-díjas hollywoodi színésznő beadványában az olvasható, hogy a híressé vált repülőút során az egyik gyermek verbálisan Jolie védelmére kelt, erre Pitt nekitámadt a gyermeknek, felesége pedig hátulról próbálta megragadni a színészt, hogy meggátolja a tettlegességet. Pitt hanyatt vetette magát a repülőgép üléseibe, hogy le tudja lökni magáról a színésznőt, akinek a mozdulatsor közepette a háta is megsérült. A gyerekek ezen idő alatt besiettek, mindannyian arra koncentráltak, hogy ha kell, megvédhessék egymást. Pitt az egyik gyereket fojtogatni kezdte, egy másikat pedig megütött: az arcán találta el. Az összes gyermeket megrémítette a hollywoodi színész viselkedése, mindannyian könyörögtek neki, hogy hagyja abba. Pitt állítólag többször előkerült a repülőgép hátuljából, hogy üvöltözzön a gyerekekkel, több ízben káromkodott is, egy alkalommal sört öntött a feleségére, a gyerekeket pedig vörösborral és sörrel locsolta le. A fáma szerint Angelina Jolie néhány nappal az eset után döntötte el, hogy beadja a válópert.

Fotó: 123rf

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egy újabb szomorú történet, amin az internetezők a könnyeiket hullajtják.
Sztárok
Az Oscar-, Golden Globe-, Emmy- és BAFTA-díjas Shirley MacLaine lassan a kilencvenedik életévéhez közelít, fiatalos lendülete azonban ma is a régi.
Fashion&Beauty
Ez az olaj egy igen sokoldalú összetevő. Az aromaterápiás és ételízesítő képességein túl a hajunkra nézve is rengeteg előnye van.