Sztárok

Liptai Claudia: Ha valamit utálok az életemben, az a testem

A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.

"Komoly alkoholmennyiséggel tudtam csak megcsinálni"

Liptai Claudia a képmutatás, az álszenteskedés és a szemérmesség tárgykörét boncolgatta a Nő a Tét című talkshow legújabb adásában. A műsorvezető a beszélgetés egy adott pontján elárulta vendégeinek, hogy bár pályája során több aktfotózással kapcsolatos felkérésre is igent mondott, a látszat csal: a mai napig mérhetetlenül szemérmes, ha a testéről van szó.

"Ha valamit utálok az életemben, az a testem, és egyfolytában utálom. Ez egy nagyon érdekes dolog, hogy miért. Vannak jobb napok, van, amikor azt mondom, hogy nem rossz. És vannak a sarabolós napok, mikor mindent levágnék. Olyan nem volt soha, hogy minden tökéletes" - mondta a híresség.

Liptai azt sem rejtette véka alá, miért vállalta el 2009-es, máig emlékezetes Playboy-fotózását: "Akkor jött el az a pillanat, hogy nagyon sok pénzt ajánlottak, és egyébként pedig azt mondtam, hogy egyszer megcsinálom" - világította meg akkori döntése hátterét a 49 éves műsorvezető.

Azóta már 14 év telt el, de a híresség ma is vállalja az akkor készült felvételeket. "Őszinte leszek, ezt azért komoly alkoholmennyiséggel tudtam csak megcsinálni, de én erre a mai napig büszke vagyok. Nincs bajom ezzel, de természetesen nem így nézek ki, amikor fekszem otthon az ágyban" - fogalmazott Liptai Claudia.

A televíziós tíz kiló súlyfeleslegtől szabadult meg, de elmondása szerint a fogyás folyamata nála nem a szokványos módon indult be.

Leadfotó: TV2 / Mokka

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.