Sztárok

Már az orvosok is lemondtak róla? Azt beszélik, mindössze ennyi ideje van hátra a nagybeteg Putyinnak

Az elmúlt időszakban sok, egymásnak olykor ellentmondó híresztelés látott napvilágot a nemzetközi sajtóban az orosz elnök egészségi állapotával kapcsolatosan. Az orosz titkosszolgálat egyik tagja most újabb meglepő részleteket árult el Putyin állítólagos betegségéről.

Tényleg haldoklik Vlagyimir Putyin?

Az orosz-ukrán háború kitörése óta szinte ellepték a nemzetközi sajtót a Vlagyimir Putyin orosz elnök egészségi állapotáról szóló híresztelések. Egyesek szerint Putyin Parkinson-kórban szenved, legutóbb pedig egy meg nem nevezett orosz oligarcha nyilatkozta, hogy a 69 éves politikusnak vérrákja van, az elméjére egyre sűrűbb homály borul, a napjai pedig gyakorlatilag meg vannak számlálva.

Most a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) egyik szakembere törte meg a csendet: váltig állítja, hogy Vlagyimir Putyin mindennapjait egy ritka, de agresszív és gyorsan fejlődő ráktípus keseríti meg, és voltaképpen már az orvosok is lemondtak az orosz elnökről: szerintük Putyinnak legfeljebb három éve van hátra.

"Mi úgy tudjuk, hogy súlyos fejfájás kínozza, és valahányszor megjelenik a televízióban, mindig papírlapokra van szüksége, amiken óriási betűkkel van feltüntetve, mit is kell éppen mondania. A betűk olyan hatalmasak, hogy egy-egy oldalon csak pár mondat fér el. Az utóbbi időben rengeteget romlott a szeme" - nyilatkozta a meg nem nevezett FSZB-tiszt.

Fotó: Getty Images

Lapozz, még nem értél a cikk végére!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Selena Gomez bemutatta azt a darabot, ami tökéletes lehet akár egy karácsonyi vacsorára is.
Sztárok
A verseny Timi és Bogi között dőlt el, azonban Attila mindent megtett, hogy megfontolt döntést hozhasson.
Egészség
Arcunk számos egészségügyi problémát jelez nekünk, így jobb, ha időben észrevesszük őket.