Sztárok

Ő volt Marty McFly gyönyörű édesanyja a Vissza a jövőbe című filmben: ennyit változott az évek során a színésznő – fotók

Emlékszel Lea Thompsonra? A színésznő karrierjének egyik legnagyobb sikere a Vissza a jövőbe-trilógiához köthető, melyben Lorraine Baines McFly karakterét személyesítette meg.

Máig nagy népszerűségnek örvend

1985-ben debütált a mozikban a Vissza a jövőbe című film, ami azonnal kasszasiker lett, ráadásul nemcsak a nézők, hanem a kritikusok is rajongtak érte – az ikonikus sci-fi vígjáték elnyerte a Hugo-díjat, a Saturn-díjat, tarolt az Academy Awardson, valamint jelölték Golden Globe-ra is. Ezen felbuzdulva az alkotók számára nem volt kérdés, hogy két folytatást is készítenek hozzá, emellett született belőle animációs sorozat, videojáték, sőt még musical is. A történet szerint a 17 éves Marty McFly (Michael J. Fox) balszerencsés körülmények közepette visszakerül 1955-be, ahol találkozik majdani szüleivel. A kamasznak nemcsak össze kell hoznia őket, de annak is meg kell találnia a módját, hogy utána a Doki (Christopher Lloyd) időgépével visszajusson 1985-be – mindeközben pedig rengeteg izgalmas, no és rendkívül veszélyes kalandba bonyolódik. A két említett színész zseniális és felejthetetlen alakítást nyújt a filmben, de nem mehetünk el szó nélkül a mellékszereplők mellett sem, akik szintén nagyban hozzájárultak a film sikeréhez. Vegyük például a Marty édesanyját, Lorraine-t alakító Lea Thompsont, aki nemcsak tehetségével, hanem elbűvölő szépségével is belopta magát nézők millióinak szívébe. Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest napjainkban az immáron 61 éves színésznő:

Lea Thompson 1961. május 31-én született a Minnesota államban található Rochesterben. Már egészen kicsi gyerekként vonzotta a tánc és a zene, ezért a szülei beíratták balettoktatásra. 14 éves korára már profi módon tudott táncolni, és több neves balettiskola is ösztöndíjat ajánlott fel neki.
Kattints a további képekért!

David Suchet 24 éven keresztül öltötte magára Agatha Christie belga detektívjének, Hercule Poirot-nak a szerepét. A legendás színész sokat formálódott az elmúlt évtizedek alatt, amit jól bizonyítanak legfrissebb fotói is.

Leadfotó: Barry King/Liaison/Getty Images
Forrás: filmezzunk.hu

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...