Sztárok

Vajtó Lajos: A férfi maradjon férfi, a nő maradjon nő, és akkor nem probléma, ki mennyit visz haza

Fésűs Nelly férje az RTL Reggeli című műsorában osztotta meg nézeteit a házasságon, párkapcsolaton belüli vagyoni különbségek kérdéséről.

"Szerintem az az optimális, hogy minél többet vigyenek haza"

Az RTL Reggelijének csütörtöki adásában Vajtó Lajos éa Yvonne Dederick arról beszélgettek, hogyan érdemes kezelni a vagyonbéli különbségeket egy párkapcsolatban vagy házasságban. Az üzletember a következőképpen nyilatkozott a témával kapcsolatosan: "Szerintem nem azzal van a baj, ki visz haza többet. Szerintem az az optimális, hogy minél többet vigyenek haza, tök mindegy, hogy a nő vagy a férfi, és azt a közös boldogságra fordítsák. A közös boldogság pedig úgyis a gyerekben csapódik le. Ez a fontos."

Fésűs Nelly férje hozzátette: "Már unalomig ismert az, hogy az apa férfi, az anya nő. Én meg azt mondom, hogy a férfi maradjon férfi, a nő maradjon nő, és akkor nem probléma, hogy ki mennyit visz haza. Ha van intellektus."

Dederick aztán megemlítette, hogy komoly vagyoni különbség esetén talán jobb, ha a felek házassági szerződést kötnek, Vajtó szerint azonban az ilyesmi sokszor annak a jele, hogy az egyik fél bizalmatlan. A beszélgetést itt lehet visszanézni:

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...