Sztárok

Tápai Szabina a Kucsera Gáborral való válásáról: "Sokáig türelmes voltam, de rá kellett jönnöm, hogy nem működik köztünk ez az egész"

Bár hivatalosan még nem váltak el, az egykori sztárpár már nyolc hónapja külön él, és Tápai szerint azóta sokkal kiegyensúlyozottabb a kapcsolatuk, mely egyszer talán eljuthat arra a szintre, ahol 15 éve elkezdődött: ismét barátság lehet belőle.

Régóta pletykálták, hogy hullámvölgybe került a házasságuk

Ahogy szerda este a Femcafe.hu is megírta, tíz év után véget ért Kucsera Gábor, a neves kajakozó, és felesége, Tápai Szabina kézilabdázó házassága. Az egykori sztárpárral kapcsolatban már korábban felröppent a pletyka, hogy válságba jutott a kapcsolatuk, azonban rajongóik sokáig abban reménykedtek, hogy sikerül majd visszatalálniuk egymáshoz. Végül nem így történt. A Story magazin csütörtöki számában a 36 éves Tápai megrendítő őszinteséggel vallott arról, milyen okok is vezettek ahhoz, hogy egy évtizednyi házasság után Kucserával istenhozzádot mondtak egymásnak.

Ha kíváncsi vagy az interjú részleteire, lapozd fel galériánkat! Cikkünk folytatódik!

Tápai Szabina és Kucsera Gábor már nyolc hónapja nem él egy fedél alatt. Az egykori álompár hölgytagja elmondta: őszintén hitt a házasság kötelékében, és igyekezett kellő megértéssel, türelemmel viszonyulni férjéhez, ám egy idő után be kellett látnia, hogy kapcsolatukat nem lehet, és talán nem is érdemes megmenteni.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az emberek számára is tanulságos a cica története, talán nem véletlen, hogy ilyen sokakat meghat.
Lifestyle
Azt hitted, ilyen csak a filmekben fordulhat elő? Sajnos nem így van! Amikor Esther-Louise Heij fia úgy döntött, felkutatja a genetikai apját, álmában sem gondolta volna, hogy olyan sötét titokra...
Egészség
A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar (ADHD) a koncentráció hiányán túlmutató tüneteket is okozhat, sőt, egészen változatosakat.