Sztárok

Tíz év után válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor - megcsalás miatt érhetett véget a házasságuk

2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.

"Két és fél évig vártam a férjemre"

Tíz év után véget ért a neves kajakos, Kucsera Gábor és felesége, Tápai Szabina házassága: a sztárpár tagjai úgy döntöttek, külön utakon folytatják - árulták el a Story magazinnak. A lap csütörtökön megjelenő számában a két híresség részletesen is vall arról, hogy egy évtized után miért is futott zátonyra a kapcsolatuk. "Nem szépítem, volt megcsalás is" - vallotta be kendőzetlen őszinteséggel Tápai Szabina. A 37 éves sportoló hozzátette: két és fél évig várt a férjére, de a kapcsolatukat - dacára minden erőfeszítésüknek - végül nem sikerült megmenteniük.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor 2013-ban házasodtak össze, frigyükből három gyermek született: Bence még 2013-ban jött világra, őt 2018-ban követte Milla, majd 2021-ben Bella.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A színész-énekes-műsorvezető Miller Dávid őszintén vallott egykori függőségéről, amit úgy érez, a mobilja váltott ki. Mára tudatosan kezeli és osztja be idejét, és sikerült megtalálnia a képernyőidő...
Utazás
A hőmérséklet csúcsértéke ma 10 és 20 fok között valószínű nyugat, délnyugat felé haladva a magasabb értékekkel.
Fashion&Beauty
Szempillaspirálozás előtt mindenképpen érdemes bevetned ezt a szuper terméket, hogy dúsabb, hosszabb pillákat érj el, és tartósabb legyen az eredmény.