Sztárok

Tíz év után válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor - megcsalás miatt érhetett véget a házasságuk

2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.

"Két és fél évig vártam a férjemre"

Tíz év után véget ért a neves kajakos, Kucsera Gábor és felesége, Tápai Szabina házassága: a sztárpár tagjai úgy döntöttek, külön utakon folytatják - árulták el a Story magazinnak. A lap csütörtökön megjelenő számában a két híresség részletesen is vall arról, hogy egy évtized után miért is futott zátonyra a kapcsolatuk. "Nem szépítem, volt megcsalás is" - vallotta be kendőzetlen őszinteséggel Tápai Szabina. A 37 éves sportoló hozzátette: két és fél évig várt a férjére, de a kapcsolatukat - dacára minden erőfeszítésüknek - végül nem sikerült megmenteniük.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor 2013-ban házasodtak össze, frigyükből három gyermek született: Bence még 2013-ban jött világra, őt 2018-ban követte Milla, majd 2021-ben Bella.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...