Sztárok

Saját maga bukkant rá felesége kihűlt tetemére, azóta rémálmok gyötrik a neves magyar operaénekest: "Látom magam előtt Évike mozdulatlan, merev testét"

Leblanc Győző tavaly augusztusban veszítette el imádott feleségét, Tóth Évát, akivel évtizedeken át éltek boldog házasságban. Az operaénekes azóta sem tudta feldolgozni a szörnyű veszteséget: bár igyekszik új életet kezdeni, emlékei visszarántják a múltba.

"Életem mélypontján voltam, amikor Évit megismertem"

A jeles magyar operaénekes, Leblanc Győző életének egy válságos időszakában ismerte meg későbbi feleségét, Tóth Évát, akire aztán a sors egyik legnagyobb ajándékaként tekintett. „Rendkívüli nő volt a párom. Húsz éven át éltünk hatalmas szerelemben, boldogságban. 55 éves voltam, amikor megismerkedtünk. Szerencsésnek éreztem magam, hogy egy ilyen áldott, kedves teremtést küldött nekem a sors. Életem mélypontján voltam, amikor Évit megismertem, és neki köszönhetően a magánéletem és a szakmai karrierem is új lendületet kapott. Csodálatos éveket töltöttünk együtt, rengeteget koncerteztünk itthon és szerte a világban” - idézte az előadóművész szavait a Meglepetés magazin. A boldog időnek aztán tavaly augusztusban szakadt vége: ekkor hunyt el tragikus hirtelenséggel a 75 esztendős Leblanc Győző felesége. Az operaénekes - noha igyekszik új életet kezdeni - azóta sem dolgozta fel a szörnyű veszteséget: emlékei visszarántják a múltba.

A cikk azonnal folytatódik: a további részletekért keresd fel galériánkat!

„El sem hiszem, hogy ez megtörténhetett. Évi a halála előtti napon, éjjel 11 órakor még kedélyesen beszélgetett telefonon, reggel 9 órakor pedig arra mentem be a hálószobájába, hogy kihűlt a teste. A boncmestert később megkérdeztem, hogyan fordulhatott ez elő, csinálhattunk volna-e valamit másként, hogy életben maradjon, de azt mondta, hogy Évike álmában agyvérzést kapott, nem volt fájdalma, néhány másodperc alatt aludt el örökre. Ezt alátámasztja az is, hogy amikor az ominózus reggelen bementem hozzá a szobába, mosollyal az arcán, békésen feküdt. Lehet, hogy morbid ilyet mondani, de a halálában ugyanolyan szép volt, mint éltében” - nyilatkozta elcsukló hangon Leblanc Győző.
Kattints a további képekért!

Dobó Áginak nagy vágya volt egy kislány, ennek ellenére két fia született. Ezzel kapcsolatban is őszintén beszélt.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hidratálni nem csak kánikula idején fontos. Egy gyors teszttel te is kiderítheted, hogy áll a szervezeted vízkészlete.
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).