Őt tartják jelenleg Hollywood legszebb nőjének: ezért a 24 éves természetes szépségért rajong most mindenki

Joey King idén júliusban tölti a 25-öt, de már most kikiáltották a hollywoodi filmipar egyik legtehetségesebb és legszebb nőjének, ami fotóit látva nem is csoda.

Igazi bombázó, aki párját ritkítja

Brie Larson kapcsán korábban már beszámoltunk arról, hogy bizony álomszép nőkből nincs hiány a világon, különösen nem Amerikában, ahol minden sarkon belefuthatunk egy gyönyörű hírességbe, hiszen Hollywoodban csak úgy hemzsegnek a 21. század legismertebb és legvonzóbb sztárjai. Joey King is egyértelműen közéjük sorolható: a 24 éves amerikai színésznő nem csupán szerepeivel és talentumával tett mély benyomást a közönségre, hanem külsejével is, ami nem csoda, hiszen a hírnév ellenére megmaradt természetes szépségnek, aki után bomlanak a férfiak. Galériánkban mutatjuk a nőt, aki kisugárzásával és tökéletességével rabul ejtette az emberek szívét, idehaza azonban mégsem ismerik őt annyian, mint a tengerentúlon!

Joey King 1999 július 30-án látta meg a napvilágot Los Angelesben, és igencsak hamar elérkezett számára az áttörés, amelyről minden színész álmodik: először Ramona Quimby alakításáért kapott elismerést a Ramona és Beezus: A kaland házhoz jön című vígjátékban, majd jött a 2018-as A csókfülke című film, melyben szintén ő volt az egyik főszereplő.
Kattints a további képekért!

Angelina Jolie-t a paparazzók rendkívül ritkán fotózzák le 15 éves fia, Knox társaságában. A fiatalember azonban most - hosszú idő után - ismét kilépett "a rivaldafénybe."

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.