Sosem dönthet szabadon: Katalinnak ehhez a dologhoz mindig engedélyt kell kérnie Kamillától

Katalin hercegnét remek divatérzékkel áldotta meg a sors, s bár az esetek többségében maga állítja össze a szettjeit, van, amiről kénytelen egyeztetni a palotával.

A királynőnek rá kell bólintania

Több cikkünkben is bemutattuk már, mennyi furcsa, meglepő, olykor érthetetlen szabályt kell betartania a brit királyi családnak, melyek szinte minden területre befolyással vannak. Ezek a regulák előírják a rokonságnak, hogyan viselkedhetnek, mit mondhatnak, mit fogyaszthatnak, illetve azt, milyen ruhákban jelenhetnek meg a nyilvánosság előtt. A palota senkivel sem kivételez, még Katalin hercegnével sem, aki a família egyik, ha nem a legnépszerűbb tagja, öltözködésével pedig milliókat inspirál. Kevesen tudják azonban, hogy bár a leendő királyné az előírásoknak megfelelően öltöztetőivel közösen állítja össze az outfitjeit, egy bizonyos kérdésben sosem dönthet szabadon, hanem muszáj engedélyt kérnie. Galériánkban eláruljuk, mi az a megdöbbentő dolog, amiről mindig kell előzetesen tárgyalnia:

Katalin hercegné messzi földön híres kiváló stílusáról és arról, hogy mindig megtalálja az alaklomhoz illő tökéletes darabot – egy valamit azonban nem ölthet magára, amikor csak kedve tartja.
Kattints a további képekért!

Bár sokan úgy gondolják, egy hercegnének mindent szabad, ez egyáltalán nem így van: Katalin még egy olyan egyszerű dolgot sem tehet meg, amit egyébként bármelyik ember szabadon csinálhat.

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Forrás: Express

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.