Sztárok

Hirtelen előkerült Jolie és Pitt 15 éves fia, a rajongók azonban el sem akarják hinni, hogy tényleg őt látják

Angelina Jolie-t a paparazzók rendkívül ritkán fotózzák le 15 éves fia, Knox társaságában. A fiatalember azonban most - hosszú idő után - ismét kilépett "a rivaldafénybe."

A kettészakadt család

Habár az Oscar-díjas Angelina Jolie minden gyermekéért rajong, egyes csemetéit szinte sosem viszi magával a vörös szőnyeges eseményekre, de még a paparazzók sem sűrűn kapják lencsevégre őket. A 49 esztendős színésznő viszonylag gyakran mutatkozik Maddox, Pax, Zahara és Vivienne társaságában, ugyanakkor Knox nevű fia csak kivételes alkalmakkor tűnik fel mellette a nyilvános rendezvényeken, illetve a lesifotókon. Mindez azért is alakulhatott így, mert ő még mindig szorosabb szálakkal kötődik édesapjához, az Oscar-díjas Brad Pitthez, akitől - a Jolie-tól való válását követően - sajnos elidegenedett a legtöbb csemetéje. A 15 éves Knox most váratlanul ismét kilépett "a rivaldafénybe", a rajongók azonban el sem akarják hinni, hogy őt látják a vadonatúj fényképeken, melyeken édesanyja, Angelina Jolie is látható.

A tinédzserkorú Knox nem kerül sűrűn a kamerák kereszttüzébe. Ez a fotó is hosszú évekkel ezelőtt készült róla. Azt egyébként le sem tagadhatná, hogy világhírű szülők sarja, hiszen mind Jolie-ra, mind pedig Pittre feltűnően hasonlít.
Kattints a további képekért!

Nagy elismerésben részesült vasárnap Angelina Jolie a 77. Tony-gálán, ugyanis producerként ő lett a Legjobb musical kategória nyertese. A színésznő gyönyörű ruhában vette át a díjat, megjelenésében azonban valami más is szemet szúrt a rajongóknak.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
A húszas éveiben járó férfi ellen 166 rendbeli csalás miatt emeltek vádat, ami azért nem semmi. Sajnos bárhol bele tudsz futni internetes átverésbe, így nem árt résen lenni.
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.