Ő jelenleg a világ egyik legszebb nője: a 34 éves színésznő párját ritkítja, igazi tökéletesség

Még Jennifer Lopez is odavan az Oscar-díjas színésznőért, akit az énekesnő szó szerint istenít és dögösnek tart.

Kifogástalan test, meseszép arc – Igazi álomnő

Gyönyörű nőkből nincs hiány a világon, különösen igaz ez Hollywoodra, ahol hemzsegnek a szebbnél szebb hírességek, elég csak a kor olyan szexszimbólumaira gondolni, mint Sydney Sweeney, Eva Longoria, Kim Kardashian vagy épp Beyonce. Egy biztos: van még egy színésznő, aki mindenképp közéjük sorolható, hiszen valódi bombázó, szexisségét pedig még a szintén dívaként számon tartott Jennifer Lopez is elismeri. Galériánkban eláruljuk, kiről is van szó!

Brie Larson Oscar-díjas amerikai színésznő nevét idehaza nem sokan ismerik, pedig a filmsztár bizony 34 éve alatt sok mindent letett már az asztalra, már ami a szakmát illeti. Larson olyan nagy sikerű filmekben szerepelt, mint például a 21 Jump Street – A kopasz osztag, a Don Jon vagy épp az Átmeneti állomás, amely meghozta számára az áttörést.
Kattints a további képekért!

Kismamaként ragyogott a különleges ruhakölteményben a jövendőbeli királyné, azaz a jordán trón várományosának várandós felesége.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...