Ő jelenleg a világ egyik legszebb nője: a 34 éves színésznő párját ritkítja, igazi tökéletesség

Még Jennifer Lopez is odavan az Oscar-díjas színésznőért, akit az énekesnő szó szerint istenít és dögösnek tart.

Kifogástalan test, meseszép arc – Igazi álomnő

Gyönyörű nőkből nincs hiány a világon, különösen igaz ez Hollywoodra, ahol hemzsegnek a szebbnél szebb hírességek, elég csak a kor olyan szexszimbólumaira gondolni, mint Sydney Sweeney, Eva Longoria, Kim Kardashian vagy épp Beyonce. Egy biztos: van még egy színésznő, aki mindenképp közéjük sorolható, hiszen valódi bombázó, szexisségét pedig még a szintén dívaként számon tartott Jennifer Lopez is elismeri. Galériánkban eláruljuk, kiről is van szó!

Brie Larson Oscar-díjas amerikai színésznő nevét idehaza nem sokan ismerik, pedig a filmsztár bizony 34 éve alatt sok mindent letett már az asztalra, már ami a szakmát illeti. Larson olyan nagy sikerű filmekben szerepelt, mint például a 21 Jump Street – A kopasz osztag, a Don Jon vagy épp az Átmeneti állomás, amely meghozta számára az áttörést.
Kattints a további képekért!

Kismamaként ragyogott a különleges ruhakölteményben a jövendőbeli királyné, azaz a jordán trón várományosának várandós felesége.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Home&Design
Ne félj kísérletezni, és bátran cseréld le a megszokott színeket új, inspiráló árnyalatokra!
Lifestyle
A KSH adatai szerint 2023 második felében több mint 4000 bolt zárt be Magyarországon, és az aggasztó tendencia egyelőre megállíthatatlannak tűnik.