Borbás Marcsi végre megtörte a csendet, erről még sosem beszélt a rajongók előtt

Borbás Marcsi is ott van a legfelkapottabb hírességek között. Rengetegen imádják, de a magánéletét sosem szereti kiteregetni.

Most kivételesen megtörte a csendet

Borbás Marcsi felsőfokú tanulmányait a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Természettudományi Karán biológia–földrajz szakpáron és a bajai Eötvös József Főiskola művelődésszervező szakán végezte. Végül a sors úgy akarta, hogy ezután a médiában kössön ki, ahol 30 éve jelen van, szóval valóban öreg motorosnak számít.

A műsorvezető akkor került be igazán Magyarország gasztroéletének a vérkeringésébe, amikor elkezdték forgatni a Gasztroangyal című műsort.

A magánéletéről nagyon ritkán szokott megnyílni, de most ismét kivételt tett. A galériánkban megmutatjuk, milyen titkokat árult el magáról.

Marcsi egy.hu című oldalán új, főzős videósorozattal készül Nyári konyha címmel. Bárki jelentkezhet, aki szeretne vele együtt főzni, ígéri, hogy válaszolni fognak.
Kattints a további képekért!

A műsorvezető szerint ez a fajta ábrázolásmód csak a már meglévő sztereotípiákat erősiti.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.