Gólyahír! Ikrekkel várandós a népszerű magyar színésznő

A Budapesti Operettszínház sztárját elmondhatatlanul boldoggá teszi a közelgő gyermekáldás.

Már a babák nemét is tudja

A Budapesti Operettszínház ifjú és tehetséges színésznője, Vágó Zsuzsi ikreket vár - számolt be az örömhírről a Bors. A 39 esztendős sztár és szerelme, Tamás 2012-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent, a családalapítás azonban egészen mostanáig váratott magára. Vágó Zsuzsi kifejezetten szerencsésnek érzi magát, ugyanis várandósságának babonás időszaka különösebb rosszullétek, fizikai megpróbáltatások nélkül telt el.

"Végig tanítottam és táboroztattam az első trimeszterben. Ez kellőképpen elvonta a figyelmem, nem idegeskedtem" - nyilatkozta a Borsnak a színésznő, majd hozzátette, hogy a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásaiban nem vesz majd részt, e felkérésre nemet kellett mondania. "Az Apáca Showban Mary Patrick nővért játszom, egy elég nagy testtöméssel. Úgy éreztem, nem tenne jót sem nekem, sem a terhességemnek a nyári melegben egy ilyen jelmez egy pörgős koreográfiákkal teli előadásban" - magyarázta a 39 éves híresség.

Vágó Zsuzsi körülbelül három hónap múlva ad életet ikergyermekeinek, akik - a házaspár már ezt is tudja - kislányok lesznek. A színésznő és társa, Tamás mindenben számíthatnak egymásra, roppant erős szövetség az övék, így Vágó Zsuzsi számára is kiegyensúlyozott, nyugodt körülmények között telnek terhessége hónapjai.

Lapozz, a második oldalon folytatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2