Ungár Anikó 73 évesen is bámulatosan fest: a bűvésznőn szinte egyáltalán nem fog az idő vasfoga, éppoly gyönyörű, mint fiatalon

Ungár Anikó egyszerűen káprázatos: teljesen mindegy, mennyi év van már a háta mögött, a bűvésznő egyszerűen ma is fantasztikus formában van.

Nem öregszik

Ungár Anikó mindig is különleges nőnek számított, már csak hivatása miatt is: a most 73 éves Ungár egész életében bűvésznőként tevékenykedett édesapjához hasonlóan – a férfi volt az, aki meglátta a tehetséget Anikóban, aki már tinédzserként három nyelven beszélt. Az ország 1965-ben ismerte meg a nevét, amikor 16 évesen feltűnt a Ki mit tud? versenyén, de szerte a világon óriási ismertségre és sikerre tett szert, lévén hogy varázslatos mutatványaival fellépett többek között Párizsban, Las Vegasban, Londonban, New Yorkban és Monte-Carlóban is, 1973-ban pedig első helyezést ért el a Bűvész Világkongresszus női kategóriájában. Időközben aztán született egy fia is 1989-ben, Baronits Gábor, akit a Jóban Rosszban Halász Kristófjaként ismerhettünk meg. Gábor édesapja Baronits Zsolt zenész, a Syrius együttes alapító tagja és szaxofonosa volt, aki egyébként 10 éven át menedzselte Ungár Anikót, ám a férfi 1999-ben, 55 évesen elhunyt, Anikó pedig ezután ismét férjhez ment Ferenczi Tibor vállalkozóhoz. Mint már említettük, Ungár már 73 éves, de a mai napig ragyogó szépség, aki kifinomultságával és természetes bájával még mindig nők százait inspirálja. Galériánkban mutatjuk, hogy fest ma!

Anikó 1965-ben vált az emberek kedvencévé, amikor megnyerte a Ki mit tud? című tehetségkutatót, ezután pedig nem volt megállás, mutatványaival az egész világot bejárta.
Kattints a további képekért!

Katalin és Vilmos lányának nem csupán a palotában, de az iskolában is szigorú szabályoknak kell megfelelnie.

Leadfotó: TV2/Mokka

Oldalak