Koltai Róbert túl a hetvenen talált rá a szerelemre: ő a színész bájos kedvese, Ildikó, akivel hat éve lubickolnak a boldogságban – fotók

Koltai Róbert életébe hetven felett lépett be a szerelem: Ildikót egy munkakapcsolatnak köszönhetően ismerte meg, a szakmai beszélgetések pedig néhány hónap alatt átformálódtak valami többé.

Késői szerelem

Koltai Róbert az egyik legtöbbet foglalkoztatott színházi színész, országos ismertséget azonban filmszerepei, illetve filmrendezései biztosítottak számára – többek között olyan alkotások jelzik a nevét, mint az Indul a bakterház, A miniszter félrelép, az Egészséges erotika vagy a Csapd le csacsi!. 1971-ben állt oltár elé a Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színművésznővel, Pogány Judittal, s bár hamarosan világra jött közös fiuk, Gábor, házasságuk végül 35 év után felbomlott. Talán ő maga sem gondolta, hogy a válása után újra belép az életébe a nagybetűs szerelem, ráadásul a hetvenes éveiben: immáron közel hat esztendeje annak, hogy a színész megismerkedett rendező kedvesével, Ildikóval, akivel a kapcsolatuk eleje óta úsznak a boldogságban. Galériánkban megmutatjuk, ki rabolta el Koltai Róbert szívét:

Megismerkedésükkor már mindketten túl voltak egy-egy hosszú házasságon, és egyikük sem hitte, hogy talál valakit, akivel leélhetné az élete hátralévő részét.
Kattints a további képekért!

Kern András évtizedek óta egyetlen nőért rajong: Judit olyan, akár Columbo felesége, hiszen kerüli a nyilvánosságot, korábban azonban elmesélte, hogyan indult a közös történetük.

Leadfotó: MTI/ Zih Zsolt

Oldalak