Volt alkalmazottja ölte meg a Grammy-díjas énekesnőt: a 23 éves sztárt hátba lőtték, szörnyű dolog derült ki boncolási jegyzőkönyvéből

Szörnyű, ami Selena Quintanilla Pérezzel történt: a mexikói-amerikai származású énekesnő nem sokkal 24. születésnapja előtt lett gyilkosság áldozata egy szállodában.

23 évesen Grammyt nyert

Selena Quintanilla Pérez 1971-ben látta meg a napvilágot Texasban, és már korán kiderült, hogy a sors énekesnőnek szánta őt: ötévesen kezdett énekelni az édesapja által alapított együttesben, első lemezét mindössze 13 évesen, 1984-ben készítette, három évvel később pedig már díjat is nyert. Nem volt tehát kérdés, hogy a zene lesz a hivatása, azt azonban talán senki sem gondolta volna róla, hogy már 23 éves korában egy Grammy-díjjal ismerik el tehetségét és karrierjét, hiszen még előtte állt az élet. Selena minden bizonnyal az egyik legnagyobb popsztárrá nőtte volna ki magát, ám nem adatott meg számára a hosszú élet, hogy világhírnévre és sikerre tegyen szert, ugyanis nem sokkal 24. születésnapja előtt egy kegyetlen gyilkosság áldozata lett egy szállodában, amit volt alkalmazottja követett el ellene, aki egyben rajongói klubjának is elnöke volt. Nemsokkal az énekesnő halála után a gyilkos indítéka is kiderült, de Selena boncolási jegyzőkönyvében is meglepő dologra bukkantak az orvosszakértők.

Lapozz a részletekért!

Oldalak