Sztárok

Romlott a színész állapota: Ismét kórházban van Forgács Gábor

Az elmúlt napokban nagyon gyengének érezte magát a humorista.

Rákkal küzd

Augusztus elején bombaként robbant a hír, miszerint a híres színművész, Forgács Gábor prosztatarákkal küzd. A színész rendszeresen járt szűrővizsgálatokra, így derült ki, hogy áttétes rákbetegségben szenved. Forgács azóta óriási megpróbáltatásokon van túl, többek között egy hatórás műtéti beavatkozáson, valamint több hetes kórházi kezelésen is, azonban egy héttel ezelőtt örömteli hír érkezett, ugyanis hazaengedték a népszerű színészt. Most viszont ismét rosszabbodott az állapota, otthoni lábadozása során a humorista gyengének érezte magát, ezért ismét kórházba került – írja a Blikk.

Lapozz a részletekért!

Fotó: FEM3

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.