Sztárok

Szandi lánya anyja nyomdokaiba lép: Ezzel a híres énekessel koncertezik Blanka

A húszéves lányt óriási megtiszteltetés érte.

Anyja lánya

A 44 éves énekesnő, Szandi igazán büszke lehet a húszéves Blankára, hiszen a fiatal lány az évek során nemcsak gyönyörű nővé cseperedett, de egyre többet szerepel a nyilvánosság előtt is, a közösségi média felületein pedig már most óriási rajongótáborral rendelkezik. Bogdán Blankáról köztudott az is, hogy édesanyjához hasonlóan ő is kivételes tehetséggel rendelkezik, már ami az éneklést illeti, amit nemsokára a nyilvánosság előtt is megcsillogtat majd, mégpedig nem is akármelyik legendás magyar énekes oldalán, egy hatalmas koncert keretein belül.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Egészség
Valószínűleg hallottál már arról, hogy az, amit a testünkbe viszünk - például a gyorsétel, a cigarettafüst és az alkohol - közvetlen hatással van az egészségünkre. De mi a helyzet azzal, amit a...
Lifestyle
A kávé hűtőbe helyezését általában biztonságos tárolási módnak tekintik, de nem minden esetben tökéletes módszer, így bizonyos szabályokat feltétlenül szükséges betartani.
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.