A 2000-es évek szívtiprója volt: nők millió rajongtak Tarkanért, így néz ki ma a török énekes – fotók

Tarkan nagyon fiatalon robbant be a köztudatba, s hamarosan a kilencvenes, valamint a kétezres évek ikonikus popsztárja lett.

Mindenki a dalaira bulizott

Minden kétséget kizáróan állíthatjuk, hogy Tarkan az egyik legismertebb török popénekes: albumait úgy vették, mint a cukrot, sőt 2007-ig több mint 15 millió példányban keltek el. Azonban nemcsak a hazájában, hanem Európában és Amerikában is óriási népszerűségre tett szert, főleg a Şımarık című dalának köszönhetően, amit Sezen Aksu-val közösen írtak. Az utóbbi években több slágerét is feldolgozták különböző nyelveken, a Şımarık-ot például több mint húsz nyelven adták már elő – legismertebb feldolgozása, amit a magyar közönség is kívülről fúj, Holly Valance Kiss Kiss című dala. Tarkan nemcsak a tehetségével, hanem sármos külsejével is belopta magát a közönség szívébe, és nők milliói álmodoztak arról, a kegyeibe férkőznek. No de mennyit változott mostanra a török szupersztár? Galériánkban megmutatjuk!

Tarkan karrierje 1991-ben kezdődött el, mikor az İstanbul Plak kiadó tulajdonosa felfedezte. Az akkor 19 esztendős fiatalember első lemeze, a Yine Sensiz ekkor jelent meg: az album már tartalmazott Tarkan által írt dalokat és az 1990-es évek népszerű pop stílusát tükrözte, török elemekkel vegyítve.
Kattints a további képekért!

Milo Ventimiglia alaposan megváltozott az évek során: a helyes tinifiúból sármos férfivé nőtte ki magát, közel a 45-höz is brutálszexi.

Leadotó: Paul Bergen/Redferns/Getty images

Oldalak