Szívszorító: ezt üzente fiainak órákkal halála előtt Diana hercegnő

Néhány évvel ezelőtt tévéműsor készült Diana hercegnő tragikus haláláról, amelyben szívszorító részletek láttak napvilágot a szívek királynőjének utolsó napjairól, óráiról.

Üzent Vilmosnak és Harrynek

1997. augusztus 31-én gyászba borult a világ, hiszen ezen a napon az imádott Diana hercegnő életét veszítette egy borzalmas balesetben Párizsban – rajta kívül még ketten ültek a kocsiban, szerelme, Dodi Fayed és a sofőr, Henri Paul szintén meghaltak. Bár a hatóságok és a királyi család is sokáig igyekezett titokban tartani a tragédia részleteit, az elmúlt több mint két évtizedben már nagyon sok minden kiderült, többek között például az, hogy két tényező játszott közre a balesetben: a sofőr ittas volt és túl gyorsan hajtott. Néhány évvel ezelőtt amerikai ABC csatorna készített egy sorozatot Diana utolsó 100 napja címmel, amelyben újabb információkat osztottak meg az elhunyt hercegnő rajongóival, így napvilágot látott az is, hogyan tudta meg Károly herceg és a fiúk, Vilmos herceg és Harry herceg, hogy a szívek királynője elhunyt. Részletek a galériában!

A műsor egyik epizódjában Diana hercegnő egykori komornyikja, Paul Burrel érdekes, ám nagyon szomorú részleteket osztott meg úrnője utolsó éjszakájáról.
Kattints a további képekért!

A hírneve miatt Diana csak kevés emberben bízhatott, ám volt valaki az ellenkező nemből, akinek az összes titkát kiadta – az ő vállán sírt akkor is, amikor Károly megcsalta a hercegnét Kamillával.

Leadfotó: Tim Graham Photo Library via Getty Images

Oldalak