Till Attila megmutatta ritkán látott feleségét: a műsorvezető kivételes fotót posztolt a Balaton partjáról

Idén lesz 25 éve annak, hogy Till Attila és Korpás Krisztina összekötötték az életüket, ám a nyilvánosság ez idő alatt csak ritkán pillanthatta meg a műsorvezető feleségét.

Különleges alkalom

Vannak hírességek, akik szívesen megosztják életüknek minden mozzanatát követőikkel a közösségi média platformjain legyen szó gyermekükről, külföldi kiruccanásukról vagy éppen párjukról. Nos, Till Attila nem azon ismert emberek közé tartozik, akik sűrűn engednek bepillantást magánéletükbe: a műsorvezető nagyon odafigyel arra, mennyit és mit posztol, így csak ritka alkalmak egyike, amikor családjáról is láthatunk fényképeket. Ezért lehetséges az, hogy bár Tilla már több mint 24 éve házas, követői csak nagyon kevésszer láthatták feleségét Instagram- vagy Facebook-oldalán, a TV2 egyik legismertebb arca most azonban kivételt tett: a műsorvezető éppen a Balatonon tölti jól megérdemelt pihenését, és természetesen felesége, Krisztina is elkísérte őt, akivel egy közös fotó is kikerült Tilla közösségi oldalára. Galériánkban mutatjuk a csinos feleséget!

Till Attilával gyakorlatilag minden nap találkozhatnak a televíziónézők, ha a TV2-re kapcsolnak, hiszen a műsorvezető 20 éve a csatorna oszlopos tagja és a legismertebb arca.
Kattints a további képekért!

Néhány évvel ezelőtt tévéműsor készült Diana hercegnő tragikus haláláról, amelyben szívszorító részletek láttak napvilágot a szívek királynőjének utolsó napjairól, óráiról.

Leadfotó: Instagram/tillattila

Oldalak