Sztárok

Megjárták a poklok poklát: sztárok, akiknek szörnyen indult az életük

Vannak olyan sztárok, akik minden akadályt leküzdve, a legmélyről értek fel a csúcsok csúcsára, történetük pedig mindannyiunk számára nagy tanulságként szolgálhat.

Megpróbáltatásokkal volt teli a gyermekkoruk

Kevés olyan inspiráló történet van, mint mikor egy nehéz sorsú ember kitör a szegénységből, s bár elsőre talán meglepő lehet, sokszor pont ez mondható el a legnagyobb hollywoodi sztárokról is. A legtöbben nem is gondolunk bele, hogy a kedvenc színészünk vagy énekesünk, aki most milliókat keres és luxus körülmények között él, egyszer teljesen átlagos ember volt. Ennél is meglepőbb pedig, hogy néhányuknak nem is átlagos, hanem kifejezetten szegény, sanyarú sors jutott. Galériánkban összegyűjtöttük, kik voltak a legszegényebb sorsú hírességek:

Leonardo DiCaprio A közkedvelt színész egy korábbi interjúban elárulta, hogy nagyon szegényként nőtt fel egy rosszhírű környéken Los Angelesben, ahol mindennapos volt a drogkereskedelem és a prostitúció. Legtöbbször inkább olyan munkákat vállalt el, amik kihívást jelentettek számára, inkább mint hogy elvállaljon egy olyat, ami hatalmas fizetést ígért. A stratégiája bejött, hiszen azóta ő az egyik legismertebb híresség a világon, ráadásul emberileg is követendő példa, tekintve, hogy aktívan harcol a környezetvédelemért.
Kattints a további képekért!

Több olyan híresség van, akik életük nagy részét a rivaldafényben töltötték, végül azonban rájöttek, hogy a magánéletük sokkal fontosabb számukra, ezért búcsút intettek a szakmának.

Leadfotó: 123rf
Forrás: BuzzFeed

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....
Home&Design
Úgy érzed ideje beújítani pár őszi lakberendezési kiegészítőt? Mutatjuk a jelenlegi kedvenceinket.
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...